Môj PC začal robiť neplechu. Takže najskôr...
1. V januári som si kúpil AC freezer na môj Intel C2D E8400 (nikdy nepretaktovávaný). S boxom som mal teploty okolo 32-25 stupnov. Po inštalácií AC free. teplota prakticky zostala tam kde bola. Ale ma zarazilo, ked počas predchádzajúcich horúcich dní mi ukazovalo teplotu 60!!!! Teraz ked prší a je vonku 16-18 stupnov tak mám 50 stupnov na CPU. Je to normálne? ČO s tým je??? Teploty pozerám na OCCT a na PC probe II (taká sranda na asus doske).
2. Niekedy keď vypnem PC tak ventilátor na grafickej karte sa stále točí ako by bol zapnutý comp. Musím vždy potom vypnúť tlačidlo na zdroji. Najskôr som si myslel že je to nejaká featurka, že ked je teplo v skrini alebo čo a po čase sa to vypne, lenže ono to išlo aj po 6 hodinách. Nerobí to vždy len občas. Neviete poradiť ako na to?
3. Mizne mi priestor na HDD mal som ( na C: druhá časť D: je okey) 11,3 GB voľného teraz mám 9,32 GB a stále to klesá. Win neaktualizujem, veci z netu sa mi sťahujú do D: aj všetko inštalujem tam, C: mám čisto len na win, office a pod. Bude to vír alebo čo?
Ďakujem za každú schopnú odpoveď!!!!