Namety na clanky (ci nove temy) pre pc.sk
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Namety na clanky (ci nove temy) pre pc.sk
clanok o porovnani procesorov amd vs intel v hrach...komu mam poslat adresu?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nechcem vyznievat ironicky, ale take nieco tu mame a vola sa to diskusne forum .x_x_x_x napísal:Co tak zalozit taku temu, ze by sa tma pisal problem PC a jeho riesenie od uzivatelov ktory takyto problem mali. Napr. symptomi blbnutia PC a nasledne vyriesenie.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
faugusztin presne to isto som chcel odpovedat si ma predbehol
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
1. Testy hardware pre špecifické využitie počítača napr. (htpc) testy dvb-t tunerov, tv kariet. Porovnanie kvality obrazu, ovládačov a pridaného softu...
2. Low end chladiče, tichšie náhrady box chladičov. Čoho je schopný Alpine 64GT?
2. Low end chladiče, tichšie náhrady box chladičov. Čoho je schopný Alpine 64GT?
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
.. hm a co tak predstavit trocha demoscenu ? nedavno bol aj breakpoint 2010 (bohuaizal asi posledny rocnik) ..
viem, ze to niesu ziadne high-end dema, ale ja osobne sa rad pozeram na kreativnu cinnost ..
mala ochutnavka, vyherne demo:
ale aj taky haujobb robi fajn veci ..
viem, ze to niesu ziadne high-end dema, ale ja osobne sa rad pozeram na kreativnu cinnost ..
mala ochutnavka, vyherne demo:
ale aj taky haujobb robi fajn veci ..
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A čo tak testovanie hier? Viem, že to už je na x miestach, ale PC.sk má články na úrovni a myslím, že aj toto by dopadlo super
ja by som bol za crash testy. teraz by sa dalo hadzať do rozburenych potokov (ak by niekto skúšal vodotesnú a nezničiteľnú skrinku).
edit: alebo ak by mal nieko nejake nezničitelne usb tak by som rad vedel čo sa stane ked prejde tráviacim traktom mojej svine ( len dufam že neskape, ešte je mlada). - mňam jahodovy usb kľúč. (feel it, eat it!!!)
edit: alebo ak by mal nieko nejake nezničitelne usb tak by som rad vedel čo sa stane ked prejde tráviacim traktom mojej svine ( len dufam že neskape, ešte je mlada). - mňam jahodovy usb kľúč. (feel it, eat it!!!)
Naposledy upravil/-a wedro v Po 09. Aug, 2010, 23:54, upravené celkom 2 krát.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
ja by som spravil niečo pre domácich kutilov, teda ako si po svojom ztíšiť case, atď... Proste tipy a triky, ktoré sa dajú spraviť doma a nestojí to veľa ....
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
jednoduche tipy len tam je problem dosiahnut dve normostrany jedine ak by to bol suhrn
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
pocuvajte .. nejedna sa o ziadnu temu ani clanok, ktory na pretaktovanie.sk nie je, ale skor nez si poviete ze toto je <|> kompetentny, skuste troska porozmyslat ..
dneska ked som bol u znameho a surfovali sme bazarom na tomto portali ma napadala taka vec ..
vsimol som si, ze na bazari sa predava, povedzme si pravdu pomerne dost starych a uz az tak moc nevyuzitelnych veci a to nehovorim o tom ze kopec sa nam toho doma este kade tade povaluje .. napadlo ma .. co tak jednodcho tieto komponenty zasielat niekomu / spolahlivej osobe, ktoru to navyse bavy, ze by sa s takychto komponentov skladali funkcne PC, ktore by sa mohli darovat, napriklad mensim neziskovym organizaciam, roznym utulkom a podobne ako sponzorsky dar na pristup k internetu, moznosti vedenia evidencie alebo na nejake podobne ucely ..
samozrejme by sa vsetky komponenty riadne zapisovali ako aj od ktoreho uzivatela dany komponent je a vsetko by sa zverejnovalo trebars aj tu na fore .. tiez komu bolo pc darovane a tak ..
chapem ze kazdy chce s toho co uz nepotrebuje vytazit nejake tie ecka, ale ak sa dalo pomoct napriklad aj takymto sposobom niekomu kto to mozno naozaj potrebuje, tak preco nie ..
.. co myslite.
neskor by sa to mohlo rozvinut napriklad aj do nejakeho portalu (na ktory by som sa podujal / vytvorenie zdarma) co ja viem nazvyme to pre teraz www.darujpc.sk, kde by sa toto vsetko zverejnovalo a samozrejme by tam boli tiez informacie o tom ako aj iny mozu zasielat ci uz svoje cele stare pc zostavy, ktore maju po povniciach a nepotrebuju ich, alebo aj samostatne komponenty sem k "NAM"
.. neskor ak by bolo mozne ziskat na tento "projekt" nejake financie by sa mohli komponenty odkupovat za symbolicke / zlomkove ceny, pripadne by sa preplacaly aspom naklady na postovne pre darujuceho aby nebol skodny ..
je to iba prud mojich myslienok, ale ak spojime viac hlav kde kazdy prispeje svojim napadaom by sa s tohto mohlo stat realny a fungujuci projekt .. ci ?
.. tiez si myslim .. ze by bolo dobre ak by sa dalo spolupracovat aj z niekym, kto ma pc predajnu, napriklad v tom smere, ze firma / firmicka by sa rozhodla vymentit svoje stare PC za nove stroje a tu by sme sa mohli ponuknut .. boli poskladane nove pc za vyhodnejsiu cenu v pripade, ze ich stare ostanu pre tento / nas projekt ..
dneska ked som bol u znameho a surfovali sme bazarom na tomto portali ma napadala taka vec ..
vsimol som si, ze na bazari sa predava, povedzme si pravdu pomerne dost starych a uz az tak moc nevyuzitelnych veci a to nehovorim o tom ze kopec sa nam toho doma este kade tade povaluje .. napadlo ma .. co tak jednodcho tieto komponenty zasielat niekomu / spolahlivej osobe, ktoru to navyse bavy, ze by sa s takychto komponentov skladali funkcne PC, ktore by sa mohli darovat, napriklad mensim neziskovym organizaciam, roznym utulkom a podobne ako sponzorsky dar na pristup k internetu, moznosti vedenia evidencie alebo na nejake podobne ucely ..
samozrejme by sa vsetky komponenty riadne zapisovali ako aj od ktoreho uzivatela dany komponent je a vsetko by sa zverejnovalo trebars aj tu na fore .. tiez komu bolo pc darovane a tak ..
chapem ze kazdy chce s toho co uz nepotrebuje vytazit nejake tie ecka, ale ak sa dalo pomoct napriklad aj takymto sposobom niekomu kto to mozno naozaj potrebuje, tak preco nie ..
.. co myslite.
neskor by sa to mohlo rozvinut napriklad aj do nejakeho portalu (na ktory by som sa podujal / vytvorenie zdarma) co ja viem nazvyme to pre teraz www.darujpc.sk, kde by sa toto vsetko zverejnovalo a samozrejme by tam boli tiez informacie o tom ako aj iny mozu zasielat ci uz svoje cele stare pc zostavy, ktore maju po povniciach a nepotrebuju ich, alebo aj samostatne komponenty sem k "NAM"
.. neskor ak by bolo mozne ziskat na tento "projekt" nejake financie by sa mohli komponenty odkupovat za symbolicke / zlomkove ceny, pripadne by sa preplacaly aspom naklady na postovne pre darujuceho aby nebol skodny ..
je to iba prud mojich myslienok, ale ak spojime viac hlav kde kazdy prispeje svojim napadaom by sa s tohto mohlo stat realny a fungujuci projekt .. ci ?
.. tiez si myslim .. ze by bolo dobre ak by sa dalo spolupracovat aj z niekym, kto ma pc predajnu, napriklad v tom smere, ze firma / firmicka by sa rozhodla vymentit svoje stare PC za nove stroje a tu by sme sa mohli ponuknut .. boli poskladane nove pc za vyhodnejsiu cenu v pripade, ze ich stare ostanu pre tento / nas projekt ..
Ako charita je to ubercool
Alebo by sa tie zlepence predávali ako celky za 30€ a z toho by sme financovali môj návrh
Alebo by sa tie zlepence predávali ako celky za 30€ a z toho by sme financovali môj návrh
Me like Pentium
to nebude dobre fungovat. Uz ledva o toto forum a stranku sa ludia stihaju starat a tiez z toho dokopy maju velke nic a z dacoho zit musia. Ale ak by sa nasla daka ochotna dusa co vo svojom volnom case bude chciet sa s tym babrat tak pre co nie, napad je to slachetny
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438