Bzuciace repro po kupe noveho zosilnovaca
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Bzuciace repro po kupe noveho zosilnovaca
patro vyser sa na to. evidentne tomu rozumie viac a preto to ešte stále nemá hotové
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nie..ja tomu nerozumiem vobec a preto to nemam este hotove,co na tom nechapete.. nemam zaujem sa ucit teraz elektriku ked ma to vobec nezaujima..chcel som jednoduchu radu typu..kup galvanicky oddelovac na antenu alebo to zanes elektrikarovi nech stym urobi to a to
ten sum (nie brum) vyriesim externou zvukovkou dufam
ten sum (nie brum) vyriesim externou zvukovkou dufam
tuto radu si odomna tiez vyssie dostal ale "Komu niet rady, tomu niet pomoci"r.b.class napísal:alebo to zanes elektrikarovi nech stym urobi to a to
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
o nic nejde..neber to tak tragicky
inak ten stary tesla zosik musle mat vsetky tieto ochrany v sebe,bo ani nebrumel ani som nepocul pipanie ked som hybal myskou
//
existuje nieco ako galvanicky oddelovac co by som pripojil medzi jack 3,5 a zvukovku a je to cele kupitelne,bez toho aby som musel studovat na elektrotechnikej priemyslovke?
inak ten stary tesla zosik musle mat vsetky tieto ochrany v sebe,bo ani nebrumel ani som nepocul pipanie ked som hybal myskou
//
existuje nieco ako galvanicky oddelovac co by som pripojil medzi jack 3,5 a zvukovku a je to cele kupitelne,bez toho aby som musel studovat na elektrotechnikej priemyslovke?