Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Fordy sú fajn autá, to Fix Or Repair Daily to je smrť strašne sa smejem Ja mám škodofku
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
snake daloko lepsie ako ford
/ ale ja nemam co do toho vela hovorit pretoze mam iba kelly´s
/ ale ja nemam co do toho vela hovorit pretoze mam iba kelly´s
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tiez som nieco podobne zazil pri prvej vymene ziarovky na Fiat-e Stilo. Prestala mi svietit prave na vodicovej strane - akoby schvalne ta horsia varianta. Trvalo mi to asi 2 hodiny, kym som to uspesne zvladol. Keby som bol fajciar, tak pri tom urcite padnu minimalne 2 krabicky cigariet okrem velkeho vedra vulgarizmov . Hlavne ze mame v aute vozit nahradne ziarovky pre pripad vymeny. Uz sa vidim, ako budem niekde na dialnici, vecer, pripadne za dazda menit ziarovku v prednom svetle.lezgy napísal:pockaj ked dostanes na vymenu ziarovky hondu jazz
Do riti ako naschvál mi odišla pravá predná parkovačka, zakazujem debaty o žiarovkách a preventívne aj o palivových filtroch, vzduchových filtroch, pelových filtroch, relátkach, váhach vzduchu, a podobných veciach čo sa často kazia, idem to vymeniť, kurnik šopa...
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
na nasej nubire 98 sa ziarovky menia uplne lahko
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Neskoro, prave si ich vymenovalSnake napísal:Do riti ako naschvál mi odišla pravá predná parkovačka, zakazujem debaty o žiarovkách a preventívne aj o palivových filtroch, vzduchových filtroch, pelových filtroch, relátkach, váhach vzduchu, a podobných veciach čo sa často kazia, idem to vymeniť, kurnik šopa...
K môjmu príspevku vyššie si prirátajte aj zadné lavé brzdové svetlo keď sa sere tak poriadne
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
no to už je len aká hrozná vec vymeniť žiarovky na ochcavke... na tvojom mieste som rád že je to len žiarovka, čo sa dá vymeniť vcelku rýchlo na tom aute
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bud rad ze nemas Megane :
- Borec
- Deaktivovaný
no a si zober, že by si tam dal zlú žiarovku ktorú si vozil v aute pol roka a zabudol sa pozrieť či je vlákno OK, všetko poskladal a celý happy sadol do auta že zasvietiš a ono prd
od renolta je dobry akurat tak Espace, ostatne auta moc nie...
zato bezpečné určo sú, Volksvagín Golf by už mal rozflákaný celý predok vrátane posádky ležiacej na volante
zato bezpečné určo sú, Volksvagín Golf by už mal rozflákaný celý predok vrátane posádky ležiacej na volante
.
- Borec
- Deaktivovaný
také niečo si vyskúšať... ale asi by som pustil aj hnedáka
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Podobne to je aj s Peugeotom Boxerom,treba dat dole celu prednu masku,maska je prichytena 2x torxmi,ktore niesu v zakladnom baliku naradia a cele svetlo vytiahnut von.Samozrejme opet pristup ako ku peniazomfaugusztin napísal:Bud rad ze nemas Megane :