edigital.sk (extreme digital)
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
Re: edigital.sk (extreme digital)
neviem netusim ale po par klikoch sa dozvedam ze su z madarska a na SR som im nenasiel ani pobocku
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Daj príklad podozrivo lacnej elektroniky. Ja som chvíľu porovnával ceny a rozdieli sú plus - mínus nejaké to euro.GASPi napísal:Zdar,
ma niekto tunajsi skusenosti s tymto e-shopom? Ma pomerne dost lacnu elektroniku, priam podozrivo
A inak , na to že je to maďarská firma má zvláštnu kontaktnú osobu: Pavel Bogolepov, vedúci predaja, čo nie je ani maďarské meno.
Dal by som si pozor na záručnú dobu, ktorá je v maďarsku iba jeden rok.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Predajca sa ale musi riadit zakonmy danej krajiny v ktorej predava takze zaruku by mali poskytovat dvojrocnu.
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Ale oni na to kašlú, aspoň podľa reakcií kupujúcich.
viď tu: http://obchody.heureka.sk/edigital-sk/recenze/
viď tu: http://obchody.heureka.sk/edigital-sk/recenze/
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
chcem odtialto kupit tento monitor http://www.edigital.sk/Monitor/Samsung_ ... 47416.html
velmi nizka cena,no pytam sa ,nebude v tom nejaky zadrhel? objednaval niekto uz nieco odtial, dik za reakcie
velmi nizka cena,no pytam sa ,nebude v tom nejaky zadrhel? objednaval niekto uz nieco odtial, dik za reakcie
Spoiler: ukázať
aj mňa by to zaujímalo..
pretože 1000d za 360e je jak zadarmo (dobre,11e posta,ale ajtak)
http://www.edigital.sk/SLR_fotoaparat/C ... 44446.html
pretože 1000d za 360e je jak zadarmo (dobre,11e posta,ale ajtak)
http://www.edigital.sk/SLR_fotoaparat/C ... 44446.html
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
mám skusenosť
dnes mi stadial prisiel tovar LCD televizor
-Objednavka prebehla vpohode
- po 4 dnoch, ked sa im tovar dostal na sklad tak mi poslali 4 alebo 5 mailov ze uz je to na sklade (otravne)
na druhy den (to je dnes) mi to doviezol kurier
- krabica rozbalená (nezalepena) co som si nevsimol pri odbere (ale nak)
- keď som ho vytiahol s krabice pripadalo mi to ako keby mi ho poslali z bazaru ... omackane, bez foolii .. proste nič čo by mi malo pripadať, že je to nové .. no fakt mi to pripada ako keby mi poslali nejaký čo našli niekde na doma na poličke ..
LCD funguje (aspon zatial) no, ale viem, že už od nich nenakupujem
toď moja skusenosť s nimi ...
inak všetko ok až na tie otravne maili a na to že to vyzera ako z bazaru (ocapkane, bez folii) ..
dnes mi stadial prisiel tovar LCD televizor
-Objednavka prebehla vpohode
- po 4 dnoch, ked sa im tovar dostal na sklad tak mi poslali 4 alebo 5 mailov ze uz je to na sklade (otravne)
na druhy den (to je dnes) mi to doviezol kurier
- krabica rozbalená (nezalepena) co som si nevsimol pri odbere (ale nak)
- keď som ho vytiahol s krabice pripadalo mi to ako keby mi ho poslali z bazaru ... omackane, bez foolii .. proste nič čo by mi malo pripadať, že je to nové .. no fakt mi to pripada ako keby mi poslali nejaký čo našli niekde na doma na poličke ..
LCD funguje (aspon zatial) no, ale viem, že už od nich nenakupujem
toď moja skusenosť s nimi ...
inak všetko ok až na tie otravne maili a na to že to vyzera ako z bazaru (ocapkane, bez folii) ..
Záleží aké maily, je bežné, že pri ukončení objednávky sa posiela email o jej ukončení, potom 1-2 expedičné emaily.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Ja som od nich kupoval fotak NIKON D3100 vysiel ma 436€ inak som ho nasiel najlacnejsi za cca 480...
Fotak prisiel v pohode na krabici bola neporusena ochranna znamka vsetko ok.
Som velmi spokojny a idem este objednat objektiv ktory je o 80€ lacnejsi ako v inom e-shope v akcii.
Fotak prisiel v pohode na krabici bola neporusena ochranna znamka vsetko ok.
Som velmi spokojny a idem este objednat objektiv ktory je o 80€ lacnejsi ako v inom e-shope v akcii.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Mno tak ja teraz vaham nad tymto SSD --> http://www.edigital.sk/SSD/Samsung_Basi ... 42142.html
Viac spokojnych zakaznikov sa tu nenajde?
Viac spokojnych zakaznikov sa tu nenajde?
najprv si poloz otazku..naozaj sa ti oplati koli PAR usetrenym par euram objednavat SSD z madarska?
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Ja nato myslim, neboj . Len sa vyskytol na predaj presne spominany SSD, kt. bol tam kupovany.
Pytam sa vseobecne na daslie ohlasy na tento eshop.
Pytam sa vseobecne na daslie ohlasy na tento eshop.