EDIT: btw. mas este nejake licencie na predaj?
DOOM Pack (feat. Ultimate DOOM, DOOM II, Master Levels for DOOM II, Final DOOM, DOOM 3, DOOM 3: Resurrection of Evil) — $13.60 (66% off, Friday Only!)
QUAKE Collection (feat. QUAKE, QUAKE Mission Packs: Scourge of Armagon and Dissolution of Eternity, QUAKE II, QUAKE II Mission Packs: Ground Zero and The Reckoning, QUAKE III Arena, and QUAKE III: Team Arena) — $10.00 (75% off, This Sunday!)
Oblivion Game of the Year Edition Deluxe — $8.50 (66% off, Thursday Only!)
Fallout 3 GOTY — $25 (50% off, Saturday Only!)
QuakeCon 2010 Pack — $69.99 (50% off, Thursday-Sunday!)
Lies!faugusztin napísal:Nuz to mozes cakat, ale na druhej strane mas v GOTY vsetky DLC, co su veci predavane za $10/DLC, pri 5 DLC teda $50.
Chcem ti povedat, ze pokial na hry vychadzaju DLC balicky (ako aj napr. na Borderlands), je hlupost kupovat ich osve, kedze ti to aj 500 percentne predrazi GOTY edicie danej hry.faugusztin napísal:Chces mi povedat, ze keby si teraz nabehol na GFWL a zakupil si DLC, tak by ta to nestalo body zodpovedajuce $10/DLC ? To, ze sa to v obchodoch predava uz za menej je jedna vec, cena na digitalnych sluzbach druha. Ja nehovorim ze F3 GOTY je na Steame lacnej aj po zlave - ale ze to obsahuje DLC, ktore ma oficialne cez GFWL cenu $10.
Urcite to nebude stat tolko ako na Steam-e. Kurz je teraz fajn a ceny maju viac nez prijatelne.Peterka napísal:Cenovo je ten Gameplay obchod fajn , ale je to Libra ( zarataj kurz a postovne )a uz sa to mierne dorovna.
Samozrejme len ak je akcia , plna cena po roku je na steame skor urazka kazdeho hraca.