miznutie kreditu
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
miznutie kreditu
nazdar chcem sa len opýtať ktor aplikácia v 5230 xpress music môže nejakým spôsobom cucať mlj kredit skoro nikde som nevolal a kredit už skoro žiadny ... môže to byť napríklad google maps ? tam som bol dosť . ak hej tka som myslel že je to už zadar apre nokie nie ?
Spoiler: ukázať
Re: miznutie kreditu
sak gmaps taha z netu, myslim ze aj nokiacky ovi, nech ti to niekto ale potvrdi, presunute do mob. fonov
.
- spencer
- Používateľ
no hej ale nie cez wi-fi lebo minule som bol v hore a tam som skúšal pozerať mapy . dosť čo to išlo pomaly jak u dbilov tak som za to aj platil ? :/ ... na nete sa mi vidí že som videl že sa platí za každých 150kb dát .
jasne ze sa za to plati, si myslis, ze ti operator bude dotovat stahovanie dat? A plati sa kazdy zacaty kb ak sa nemylim, Orange ma bez balikov jeden megabajt za cca 1€ (ostatny operatori podobne), potom ma balicky napr 6€ za 1000MB, o2 ma za 6€ neobmedzene a T-mob presne neviem ale tiez ma nejake baliky. Pozistuj si u svojho operatora v cenniku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak tak, nas kredit, to je ta najdrahsia vec na surfovanie. Google maps ak ides cez siet tak to pekne papka. OVI pokial viem vyuziva tiez data. Vidim ze pouzivas veci a nic si o nich nezistis. Google maps dokazu ist aj cez GPS (ak to na nokii pojde) len to treba nastavit. OVI maps to iste.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@spencer: Ano, predstav si to, za data cez mobilneho operatora sa plati.
@HellAngel: co s tym ma GPS ? GPS ti da maximalne tak tvoje aktualne umiestnenie, mapu k tomu miestu si musis ale tak ci tak stiahnut z netu.
@HellAngel: co s tym ma GPS ? GPS ti da maximalne tak tvoje aktualne umiestnenie, mapu k tomu miestu si musis ale tak ci tak stiahnut z netu.
vsetky mapy a navigacie co su zdarma v telefonoch stahuju data odniekial. Ked nechces stahovat data tak si musis pekne kupit nejaku tu navigaciu (sygic, tomtom napr) ale to sa hodi skor do auta hlavne aj ked tusim sygic ma uz aj daco pre pesich turistov Aura
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nokiacke OVI maps maju mapy v sebe, ale ak tam mas nastavene ze popri GPS ma dotahovat mapy a urcovat polohu aj cez net, tak ti to pekne cuca data cez GPRS pokial tam nemas wifi pripojenie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- spencer
- Používateľ
no aspoň som konečne nejako minul ten kredit . .. lebo zajtra si idem prejsť už na O2 majú lepšie podmienky jak posratý t-mobile.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
faugustin: mapy sa drtivou vacsinou stahuju cez PC do MT. Vacsine navigacii staci iba prijem GPS, no niektore navigiacie si pre lepsie spresnenie polohy beru aj data, ale drtiva vacsina navigacii ide iba GPS. OVi su ale jednou z tych co beru aj data, ale to sa da srapvit aby netahali. Google maps sa daju tiez pouzivat bez data a len GPS.faugusztin napísal:@spencer: Ano, predstav si to, za data cez mobilneho operatora sa plati.
Uz som mal niekolko navigacii v niekolkych telefonoch snad so vsetkymi moznymi OS ale nikdy som si nenehal tahat navi cez Data. Staci sa trocha poobzerat po nete alebo pouzit google.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
U Google Maps zavadzas, tie bez internetu proste nefunguju. Ak to tvrdis, tak tvrdis nieco ine ako tvrdi Google, autor aplikacie. U Ovi Maps si mozes spravit preloading map, lenze spencer pouzival Google Maps, nie Ovi Maps. Nuz a navigacie su uplne ina kategoria, tam platis prave za navigacne data a nie za aplikaciu.