Saboteur
Re: Saboteur
Premazaný Warez
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
no konecne som doma tak to mozem hrat ale vyskytol sa problem
- pocas hrania mi niektore casti mesta nevie vykreslit a tak zostanem vysiet vo vzduchu cca. 4-5 sekund a potom to nabehne...
Na*ebalo ma to pri casovke ked som kvoli tomu nedokazal dojst za 1:45.
robilo to aj vam? patch 1.03 mam nainstalovany len ty cockfacovia nejako nevedia vypluvnut dalsi (robi to na zostave zo spojlera, inac vsetky hry idu OK. aj GTA4 napr.)
- pocas hrania mi niektore casti mesta nevie vykreslit a tak zostanem vysiet vo vzduchu cca. 4-5 sekund a potom to nabehne...
Na*ebalo ma to pri casovke ked som kvoli tomu nedokazal dojst za 1:45.
robilo to aj vam? patch 1.03 mam nainstalovany len ty cockfacovia nejako nevedia vypluvnut dalsi (robi to na zostave zo spojlera, inac vsetky hry idu OK. aj GTA4 napr.)
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
mne sa stavalo, ze ine objekty lietali vo vzduchu..niekedy stromy, alebo dokonca aj nepriatelski vojaci ...objekty levitovali vacsinou vo vyske pol metra, no napriklad vojak bol raz tak vysoko, akoby mal pod sebou straznu vezu, ale ziadna tam nebola.
Nastastie sa mi nikdy nestalo, aby som lietal ja
asi to bude tymi nasimi ATInami
Nastastie sa mi nikdy nestalo, aby som lietal ja
asi to bude tymi nasimi ATInami
We salute the rank, not the man!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no ati spominalo ze novymi ovladacmi sa to malo zmenit, teda napravit sekanie,ale levitaciu neviem no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
no asi sa im to aj podarilo... dal som novy catalyst a mohol som prejst tu casovku....
ale inac ta levitacia je tam ppc uz sa to aj mne stalo na montmarte
inac, uz ste niekto vyliezli na vitazny obluk co je na champs elysees? lebo mi tam svieti biely stvorcek a neviem co to je?
ale inac ta levitacia je tam ppc uz sa to aj mne stalo na montmarte
inac, uz ste niekto vyliezli na vitazny obluk co je na champs elysees? lebo mi tam svieti biely stvorcek a neviem co to je?
jasne! z gameexpresu za 13,99€ hodit screen
som iba ja hlupy alebo sa tam naozaj nedaju nastavit detaily a grafika ako taka??
to nastavis mimo hry... options co su v tom start up-e
Prejmenovanim na UT3.exe by melo jit zapnout ve hre AA.
tak túto hru som hral asi prvé a posledné 2 minúty v mojom živote kedže musel som ju vypnúť inak by prišlo nezastaviteľné peklo.... Tú hru by som dával na charitu keď už nie na smetisko. Ovládanie hrozné, postavy viac než degenerované(okrem tých žien), ovládateľnosť áut mi pripadala ako let stíhačkou, šplhanie, skoky po budovách a prevedenie nacistických vojakov ani nekomentujem. Nechápem jak to dakto môže prirovnávať ku GTA alebo nebodaj AC ... 2/10 za dobrý nápad, no absolútne nehodnotné prevedenie. Samozrejme dakoho to zabaviť môže.