Nové PC.sk je vonku
Re: Nové PC.sk je vonku
pekné to je len ešte chvílu potrvá kým si zvyknem na komentáre btw: s tym forom by to nebolo zle ;-)
CPU: Ryzen 7 2700 & Coolink Corator DS, MB: Asrock B450m Pro4, RAM: 2×8GiB Patriot 3200Mhz CL16, SSD: Adata XPG SX8200 Pro 512GB, HDD: WD Green 2TB, GPU: RX580 8GB PSU: Seasonic 550W Gold, Case: Antec 300, OS: Win 10 Pro
este druha otazka (ked mozem) .. automaticke prihlasovanie? neda sa zahrnut taka moznost?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nájdené chyby môžme písať sem ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
pekna praca
ale co som ja na svojom hdd nasiel
[admin]Odmazaný predchádzajúci content[/admin]
ale co som ja na svojom hdd nasiel
[admin]Odmazaný predchádzajúci content[/admin]
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
zmena prijemna,troska dlhsie trva nacitanie hlavnej stranky,ale to pravdepodobne este ladite,akurat som tam nezaychtil nikde mikronovinky,na ne som bol pre zmenu uz zvyknuty ale celkovy dojem dobry,len tak dalej
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Celkom fajn zmena
Len by ma zaujimalo aku sirku framu na clanky ste dali. Pri mojich prehladoch cien orezava tabulky
Len by ma zaujimalo aku sirku framu na clanky ste dali. Pri mojich prehladoch cien orezava tabulky
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Pekne pekne, aj novy favicon len ako bolo pisane este trocha dlhsie loaduje
Spoiler: ukázať
najnovsia novinka nejde otvorit.. http://pc.sk/novinka/h264-kodek-bude-vo ... ny-pre-web . napise
Stránka nebola nájdená
Vyžiadaná stránka nebola nájdená.
Stránka nebola nájdená
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
super,konecne vypadate konkurencieschopne..btw..ten ohnik vypada ako namalovany fixkou z materskej skolky
vieme, riesime... hadam vyriesime :-)valistar napísal:najnovsia novinka nejde otvorit.. http://pc.sk/novinka/h264-kodek-bude-vo ... ny-pre-web . napise
Stránka nebola nájdená
je to good, okomentoval som to v novinke, ale rad by som sa nieco spytal a spomenul ak mozem tu..
co tak nahradit x hlasok vraviacich sa prihlasit alebo registrovat v komentaroch pre moznost prispievania iba za jednu? ono to totizto nevyzera bohvieako ked je to pri kazdom komentari, teda aspon pre mna neviem ako ostatni..
a k otazke, bude sa v buducnosti riesit aj forum a prepojenie accountov (blog - forum)? mna to napr. moc neotravovalo registrovat sa dva krat, ale urcite to odradzuje kopu ludi.. ale to je mozno iba moj nazor...
samozrejme, neda sa vsetko naraz, iba by ma to zaujimalo..
co tak nahradit x hlasok vraviacich sa prihlasit alebo registrovat v komentaroch pre moznost prispievania iba za jednu? ono to totizto nevyzera bohvieako ked je to pri kazdom komentari, teda aspon pre mna neviem ako ostatni..
a k otazke, bude sa v buducnosti riesit aj forum a prepojenie accountov (blog - forum)? mna to napr. moc neotravovalo registrovat sa dva krat, ale urcite to odradzuje kopu ludi.. ale to je mozno iba moj nazor...
samozrejme, neda sa vsetko naraz, iba by ma to zaujimalo..
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Gabo kolko calujes za reklamu ? :D
Naposledy upravil/-a lezgy v Pi 27. Aug, 2010, 21:43, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s