no ja som si po dlhom čase povedal, že si skúsim zahrať multiplayera, bo kamoš vymýšľal, že by sme to mohli zahrať a tak som si to nainštaloval, nahodil posledný siedmy patch a prv ma potešili, že odstránili tú otravnú blbosť na spúšťanie hry, no hru som ani za chuja nespustil a ešte som s tými nemožnými dlhými inštaláciami vymýšľal a preinštaloval to párkrát, ale fakt je*em nato...fakt, že už nikdy nič od nich nekúpim...dobré hry si veľmi rád kúpim, no tak isto nové GTA z radosťou "upirátim" a už im nikdy za taký odpad platiť nebudem...raz so mnou vy*ebali a predali mi nehrateľnú hru, tak potom nech si revú koľko chcú, že s nimi vy*ebávajú aj bývalý zákazníci, ktorý si to pekne "upirátia"FEAR napísal:1.0.7.0 ? ach ze som to vobec ztiahol a nainstaloval .. som aninevedel ze je taky kym som to tu neprecital .. nainstaloval som to a uz nejde spustit hruposledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet
najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba
lenže čo je výhodná cena pre teba ?luk254 napísal:Takze grafika je nahovno ? ... tam kde mi to davali vraveli ze je dost dobra... a aku by si odporucal ? ja som myslel ze je to koli RAM-ke
... nejaku taku co je vyhodna cena ale aj dobry vykon