Vytlačené, nalepené do mojej hall of fame, nemá chybuHellAngel napísal:R10 robi vynimku v supersporte to je fakt. Ale s beznym dieslom to nema skoro nic spolocne asi az na to ze tankuje naftu.
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
A v čom je teda lepší ten benzín? okrem toho že tomu treba vyťať aby počas tých 700RPM bolo cítiť výkon? Nemusíš odpovedať podpichujem, povedal si presne to čo ja hneď v úvode debaty na túto tému.
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Jaj chlapi nehadajte sa:D Lebo zacnem propagovat auta na LPG Ja osobne mam tiez radsej benziny kvoli svojmu zvuku,aj ked ekonomickejsi sa mi zda byt diesel Na viac nepozeram a hotovo
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
LOL ze LPG tak to by si nas zabil
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ježiši... znovu sa hádate. Nechápete, že na každé auto je dobrý iný motor. Určite by som nechcel, aby naša Fiesta mala nejaký nehorázny dízel, ktorý by jej akurát rozbil tlmiče a zavesenie. Máme v nej Duratec 1,25 v16 a ikeď motor má len 80 koníkov, je príjemne živý a predbiehať sa ním dá... Na cestu z Nových Zámkov do Salzburgu po dialnici zhruba 150kmph a žralo len 5,8litra... Je mi ale jasné, že to Passatu by som ho nechcel...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Kludne si dopraj takyto orgazmus - na dialnici, na pretekarskej trati. Bohuzial vacsina takychto ludi to robi na sidliskach, po jednej v noci... Takych by som na mieste strielal, budit cele sidlisko lebo oni si chcu uzit zvuk motora, skripanie pneumatik v zakrute atd...HellAngel napísal:presne tak, clovek co ma chape. Inac je to veta ktoru som tam chcel doplnit. Ked podradim v 100km/h z 5 do 3 auto dotanem na 6000 otacok, tak ten pocit sa neda opisat. Je to niecop ako orgazm*s
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to je uz odbocka od temy. Bavit sa tu o debilkoch co si potrebuju nieco dokazovat v meste alebo v hustej premavke nema zmysel. Mam rad silny motor, ale neznasam typkov co idu v meste 80, v zakrute mu pisakju gumy, ma stiahnute okienko a hudba tak hlasno jak keby robil diskoteku.
Ja ak si chcem trocha vyblaznit na aute tak idem jednoznacne iba sam a na cestu ktoru poznam, dobra viditelnost. Mastit si EGO v meste, kde si treba davat pozor koli ludom okolo, nepreferujem.
Ja ak si chcem trocha vyblaznit na aute tak idem jednoznacne iba sam a na cestu ktoru poznam, dobra viditelnost. Mastit si EGO v meste, kde si treba davat pozor koli ludom okolo, nepreferujem.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
u mňa podobné, až na tú 80tku a hudbu ... v každej zákrute to pískalo keď som mal dead čapyHellAngel napísal:ale neznasam typkov co idu v meste 80, v zakrute mu pisakju gumy, ma stiahnute okienko ...
ono to nemusia byť nutne čapy (čo nepopieram v tvojom prípade mohli byť), stačí iná zmes pneu
napísal som preto aby niekto nenadobudol pocit že má v prdeli čapy
napísal som preto aby niekto nenadobudol pocit že má v prdeli čapy
.
- Borec
- Deaktivovaný
jj tak tak, nemusia to byť vždy čapy, aby sa niekto neplašil
ale bola to sranda. šiel som mimo mesto zákrutou okolo 60 a piskotu ako v 150. Ľudia pozerali že čo to ide a to sa vyrútila stará <> zo zákruty
ale bola to sranda. šiel som mimo mesto zákrutou okolo 60 a piskotu ako v 150. Ľudia pozerali že čo to ide a to sa vyrútila stará <> zo zákruty
neviem čo máš za pneu, ale bývalé Firestony (teraz Bridgestone) pískali jak sprosté
.
- Borec
- Deaktivovaný
teraz je to obuté myslím na Michelinoch
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Ina CS... pocita sa aj rus?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
napíš hlavne ceny
a inak výsledky predchádzajúcej v prvom poste, táto bude trvať deň (alebo do 30 hlasov)
a inak výsledky predchádzajúcej v prvom poste, táto bude trvať deň (alebo do 30 hlasov)
.
- Borec
- Deaktivovaný
nie, nechodím ako k0k0t neviem isto čo tam je, obuv som ešte neriešilSnake napísal:myslíš? čo si zbesilou jazdou zodral aj steny?
k ČS -> Iná, súkromná u známeho