Všeobecná diskusia
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ale kdeže. Nie moja súkromná... jeho
predtým si tam mal len súkromná až potom si to editol, škoda, mohli sme mať hromadnú zľavu na palivá, BorecOil, alebo Borecnaft,
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Tiché nafty.sk
//Snake: alebo
//Snake: alebo
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nepocuteje ked vam rozdre motor
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Na Slovensku Shell, v najväčšej núdzi OMV, v Čechách Benzina, Shell, Agip. Chorvátsko Ina.
Inde Shell, pokiaľ nie je v dosahu, tak 10litrov kdekoľvek na dojazd k Shell. Pokiaľ nie je Shellka, tak OMV.
Slovnaft už nikdy, radšej dotlačím auto k ďalšej pumpe, detto rôzne noname+tesko pumpy...
Inde Shell, pokiaľ nie je v dosahu, tak 10litrov kdekoľvek na dojazd k Shell. Pokiaľ nie je Shellka, tak OMV.
Slovnaft už nikdy, radšej dotlačím auto k ďalšej pumpe, detto rôzne noname+tesko pumpy...
prečo v najväčšej núdzi OMV?
.
Lebo sa málokedy stane, že mi nevystačí na dojazd na Shell . Každopádne preto, lebo už som raz s ich benzínom mal problém, aj keď to bolo v Maďarsku...Snake napísal:prečo v najväčšej núdzi OMV?
http://auto.sme.sk/c/5517641/volkswagen ... romeo.html
ešte že by len "chcel" . šmejdi fašistický nenažraný...
ešte že by len "chcel" . šmejdi fašistický nenažraný...
.
- Vior95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Dec, 2009, 14:28
Alfi sa mi nikdy nepacili takze nech
MB GIGABYTE Z87X-D3H CPU Intel i5 4460 3.2 Ghz GPU AMD RX 480 8GB Nitro+ RAM Kingston 2*4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series HDD Seagate 1TB HDD Barracuda ST1000DM003 PSU Oľga 500B 500W LCD Dell E228WFP 22" Potkan Razer Deathadder KB Acer 6312-K (r.v. 1994) OS Win 10/Arch Linux Sound Card Asus Xonar D1 Speakers SL220/2K 110w Headphones Superlux HD660 Case Cooler Master K280
zapojim sa do debaty: tankovat shell a nic ine - aspon na slovensku... dovod?
- slovnaft obycajna nafta - oktavka dymila jak sprosta
- slovnaft vylepsena nafta - oktavka nedymila ale dajako sa stratil troska vykon a razancia pri zrychlovani
- OMV vylepsena nafta - vykonovo bola oktavka ok, tentoraz nedymila na cierno ale na bielo (voda alebo nieco podobne v nafte)
shell obycajna nafta - vykonovo normal, nedymi ani nic podobne
shell vylepsena nafta - vykonovo citit rozdiel, nedymi
spotreba so shell V power diesel - 5.5/100
1.9tdi 66kw, 175.000km
ak by som si mal kupovat nove auto idem do benzinu..dovod? vyssie otacky benzinaku..
suzuki sx4, 4ludia v aute - na dvojke 90km - paradny zvuk a pocit
- slovnaft obycajna nafta - oktavka dymila jak sprosta
- slovnaft vylepsena nafta - oktavka nedymila ale dajako sa stratil troska vykon a razancia pri zrychlovani
- OMV vylepsena nafta - vykonovo bola oktavka ok, tentoraz nedymila na cierno ale na bielo (voda alebo nieco podobne v nafte)
shell obycajna nafta - vykonovo normal, nedymi ani nic podobne
shell vylepsena nafta - vykonovo citit rozdiel, nedymi
spotreba so shell V power diesel - 5.5/100
1.9tdi 66kw, 175.000km
ak by som si mal kupovat nove auto idem do benzinu..dovod? vyssie otacky benzinaku..
suzuki sx4, 4ludia v aute - na dvojke 90km - paradny zvuk a pocit
Spoiler: ukázať
na dvojke ste prešli 90km či na dvojke ste išli 90kmph? Tá SX4 je potom ako sprevodovaná? Posledný kvalt 0,2?
.
na dvojke sme isli 90km/hSnake napísal:na dvojke ste prešli 90km či na dvojke ste išli 90kmph? Tá SX4 je potom ako sprevodovaná? Posledný kvalt 0,2?
ono to je sprevodnene rovnako ako swift, natom spravis podobne kusky
oktavka 1.9tdi na 4rke co som dal max bolo 140 a este bola nejaka rezerva v otackach ale uz som ju nechcel trapit
Spoiler: ukázať
na štvorke si dal 140 max? neblázni ma, origo čo mám ALH motor pred čipom som dal na 4ke 170 no problem, a to bolo už pri redline
.