vcera som to dohral a uprimne povedane minimalne mam z toho zmiesane pocity...najradsej by som dal facku cloveku /aj viacerym/ ktory su zodpovedny za osekanie moznosti a deju kolko len mohli....ked sa na to logicky pozrem, tak sa môzem s cistim svedomim spitat: Preco tam nieje nadzemka, taxiky nefunguju, autobusy jazdia ale nie su v nich ludia, kde je metro atd?
Preco zrusili zaujimave misie, ako tu ktora bola uz ani neviem na akej vystave prezentovana...co trebalo znicit sportiaky v garazi?
Preco zrusili system budovania respektu a moznosti sa rozhodovat spolu s 4 rôznymi koncami?
Preco tam nie je oficialne volna jazda, to fakt chcu dat aj toto ako DLC?
Preco odstranili zbrane na blizko?
Preco sa na kabrioteloch neda zatahovat strecha ako to avizovali?
a takto by sa dalo pokracovat este pekne dlho...ANO hra je to fajn, tak na 8.5/10, lenze to je MAFIA...preco k*rva nedali na rady Dana Vavru ale zhovadili perfektnu hru?...sa mu ani necudujem, ze odisiel, keby mne niekto nicil moje dielo a ja s tym nic nemôzem robit, tak tiez odidem aby mi potom hraci nepripisovali zodpovednost za priemerny pribeh.
Prosto a jasne zasrany amici nevyuzili potencial hry, upravili scenar tak, ze hra stratila mnoho co mohla mat a to len kvôli tomu, ze sa do toho zacalo asi s*at aj 2K a nenechali volne ruky byvalim Ilusion Softworks....samozrejme, druha vec je, ze nebyt 2K mozno by sme Mafiu 2 este stale nehrali, lebo by neboli peniaze na vyvoj....kto vie...ale jedno je iste, to co som od tej hry cakal mi naplnila na 65%...sorry, ale mistr tesar sa tento krat utnul mnoho krat