http://korzar.sme.sk/c/5525652/turisti- ... dkami.html
toto ma rano celkom znechutilo aj ked viem ako to tam vyzera a funguje
slovenska mentalita
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
slovenska mentalita
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: slovenska mentalita
nj Slovesnko, vysoke ceny a slabe sluzby. A co je najlepsie ceny stale stupaju ale neumerne sa k zvysovaniu minimalnej mzdy. Hanba toto slovensko. Nehorazne zkorumpovany a vykradnuty stat, ale tvarime sa ze sme majstri sveta.
NB: Asus ROG Strix G16
Re: slovenska mentalita
riadna bieda ten článok.
no bol som párkrát na šírave toto leto a na začiatku sezóny bolo celkom plno...no zas na kaluži som nebol....ale najkrajšia šírava práve nie je....mŕtve ryby, bordel, drahé občerstvenie, ak nejaké otvorené vôbec nájdem....pripadalo mi to ako mesto duchov, schátralé všetko...
no bol som párkrát na šírave toto leto a na začiatku sezóny bolo celkom plno...no zas na kaluži som nebol....ale najkrajšia šírava práve nie je....mŕtve ryby, bordel, drahé občerstvenie, ak nejaké otvorené vôbec nájdem....pripadalo mi to ako mesto duchov, schátralé všetko...