Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Kkz, za rozvody 150€+? To máte takú predraženú prácu v servise alebo čo? Rozvody na B200FT, teda môj 2,0turbo stoja do 50€ vrátane vodnej pumpy, ktorá sa navyše mení len každý druhý raz, bez nej to je snáď 20... Samozrejme to nebudem kupovať cez nejaké autokelly alebo podobne...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
treba kupovat auto s poriadnym motorom co ma retaz , tu menit treba asi po 400tkm
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hawkeye napísal:kolko ta vysli brembo komplet?
ja som nedavno daval ATE - brzdili jak besne ale vydrzali ubohych 50.000km
http://www.ate-na.com/generator/www/us/ ... rs_us.html
2 kotuce ma vyri vysli na nejakych 180€. ja som sa rozpraval s chlapikom a vrvel mi o brembach ze tie lacnejsie stoja za shit, ale tieto co som bral vravel ze su klalitnejsie. Su nahodene a musim povedat ze brzdia perfektne. Mam ich vspojeni s nipparts dostickami. Minule som sa pozabudol a trocha som agresivnejsie stubol na brzdu tak som si skoro zobak o volant rozbil.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
na niektorych sa nemeni vobec... kamos co ma almeru, tusim 99 alebo 00 rocnik, tak nedavno "oslavoval" 500t km a ze retaz este nemenil, jedine napinaky retaze a remene na alternator a pumpujararak napísal:treba kupovat auto s poriadnym motorom co ma retaz , tu menit treba asi po 400tkm
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Tak ono ja mám sice remeň, ale meniť ho stačí tiež až vtedy keď prdne, kedže sa mi nemôže nič stretnúť (B200 a B230 v rôznych variáciách od Volva). Samozrejme to mením, aby ma to niekde nenechalo, ono robiť rozvody niekde na parkovisku pri diaľnici nie je moc srandajararak napísal:treba kupovat auto s poriadnym motorom co ma retaz , tu menit treba asi po 400tkm
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
retaz je retaz a remen vymysleli koli tomu aby si mal dovod a nakup nahradneho dielu
co by som dal za retaz v aute
co by som dal za retaz v aute
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
kým sa to nemá s čím stretnúť, tak paráda horšie keď hej
hellangel, asi tak na MPI fabke sme reťaz menili krátko po 200tkm, nie preto že by sa jej niečo stalo, ale kto to už mal počúvať tie šramoty
hellangel, asi tak na MPI fabke sme reťaz menili krátko po 200tkm, nie preto že by sa jej niečo stalo, ale kto to už mal počúvať tie šramoty
Naposledy upravil/-a Borec v Ut 31. Aug, 2010, 12:05, upravené celkom 1 krát.
to má potom aký kompresný pomer? 2:1?jaffar napísal:Tak ono ja mám sice remeň, ale meniť ho stačí tiež až vtedy keď prdne, kedže sa mi nemôže nič stretnúť (B200 a B230 v rôznych variáciách od Volva). Samozrejme to mením, aby ma to niekde nenechalo, ono robiť rozvody niekde na parkovisku pri diaľnici nie je moc sranda
.
- Borec
- Deaktivovaný
žeby vybrania v piestoch?
Taktak, vybratia v piestoch, Volvo redblock.
Inak kompresný pomer z hlavy netuším, rátam okolo 8, možno 8,5:1, kedže je to starý turbomotor...
Inak kompresný pomer z hlavy netuším, rátam okolo 8, možno 8,5:1, kedže je to starý turbomotor...
- Borec
- Deaktivovaný
nj, to majú len frajeri. My lamy môžeme snívať. Mne to tak pekne cinkalo keď sa mi pohli rozvody, takže vybrania nieto
no ja vybrania nemám isto ešte zistiť či to má tá benzínová červená sprostosť s čím chodí matka
.
- Borec
- Deaktivovaný
zhoď remeň a štartuj