zdravím, rád by som sa dozvedel či je možné pretaktovať grafickú kartu notebooku - NVIDIA GeForce GT 325M
Táto grafika je v skutočnosti len podtaktovaná NVIDIA GeForce GT 330M čiže keby som ju pretaktoval na frekvenciu aku ma GT 330M, v podstate by mala mať rovnaký výkon ?
Pretaktovanie GeForce GT 325M
Re: Pretaktovanie GeForce GT 325M
caute ked uz je tu tato tema tak sa spytam
nevedeli by ste niekto poradit ako dostat bios z tejto mobilnej grafiky, upravit ho(zvysenim taktov pamäti- fyzicky su tam osadene vykonnejsie len su podtaktovane aj v 3D) a nasledne ho nahrat naspät do NB Asus N61JV, najnovsi Gpu-z som skusal nefunguje, najnovsi nv flash tiez nefunguje-nerozpozna epromku tak cakam vase navrhy
pripadne ako by sa dali zvysovat takty vo wine skusal som gpu tool a nefunguje nenajde NV este skusim rivatuner a le tiez tomu nedavam nejake velke nadeje
dik
nevedeli by ste niekto poradit ako dostat bios z tejto mobilnej grafiky, upravit ho(zvysenim taktov pamäti- fyzicky su tam osadene vykonnejsie len su podtaktovane aj v 3D) a nasledne ho nahrat naspät do NB Asus N61JV, najnovsi Gpu-z som skusal nefunguje, najnovsi nv flash tiez nefunguje-nerozpozna epromku tak cakam vase navrhy
pripadne ako by sa dali zvysovat takty vo wine skusal som gpu tool a nefunguje nenajde NV este skusim rivatuner a le tiez tomu nedavam nejake velke nadeje
dik
Spoiler: ukázať
NiBiTor nepodporuje tuto kartu.
Navod pre OC, frekvencie si poriadne otestujte
Navod pre OC, frekvencie si poriadne otestujte
http://forum.notebookreview.com/hp-comp ... ost5749575DO NOT USE EXTREME VALUES
AFTER YOU FINISH GAMING, I RECOMMEND RETURNING BACK TO THE DEFAULT VALUES.
1. Download and install Nvidia system tools from here
2. Open Nvidia control panel
3. From the left panel select performance and accept the agreement
4. From the left panel select performance - Device settings
5. From the right panel , under clock speed select custom and adjust the clocks as you want and press apply. For me 700/948/1540
6. Keep memory clock at max, increase the graphics clock by a 50, Keep the ratio between Processor clock and Graphics clock at 2.2 and use FurMark to check stability and temperature.
7. Make sure you select high performance power plan.
8. In FurMark, select stability test, Xtreme burning mode, and uncheck Full screen. Press Go! and monitor the temperature and performance. If you are satisfied keep the clock settings, change them otherwise, click Apply and check for stability.
9. After finish gaming i recommend you repeat the steps and select the factory shipped frequencies.
Enjoy!!
zatial to funguje dobre ale neviem preco tam nemozem rozbehat profily
Spoiler: ukázať