x-computers
Re: x-computers
Však ono je to veľmi pekné nakupovať z ABCdata a dohodnúť si z obchodníčkou priame posielanie ľudom bez medzi zástavky u vás vo firme že? Jasné, že to potom nestojí nič tj. nemá s tým firma náklady. Pritom je to priamo v ABCdata zakázané a daná pani neschopná už je vyhodená. Takže kuluárne informácie sa šíria všetkými smermi. Poprosím Ťa teda si tieto tvoje výlevy na bývalé imperio nechať na SS komunikáciu + reklamu si na fóre zaplať. Lebo náhodou tu ešte zavíta nemenovaný človek a keď to uvidí trošku Ťa vyobracia....
RMA nestojí nič ? No to mi akosi do hlavy nejde pretože, náklady spojené s tým sú (poslanie kuriérom, prípadne cesta na poštu, balné a poštovné...čo to charakterizuješ inak?).
PS: čo sa týka zostáv - viz. kontakty na adminov...
RMA nestojí nič ? No to mi akosi do hlavy nejde pretože, náklady spojené s tým sú (poslanie kuriérom, prípadne cesta na poštu, balné a poštovné...čo to charakterizuješ inak?).
PS: čo sa týka zostáv - viz. kontakty na adminov...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
ja mám taký pocit, že napr. jeden z tých ultra lacných obchodov reklamácie vyriešil celkom efektne, http://www.pcmania.sk/informacie/reklamacie/#formular , jednoducho nech si to kupujúci sám pošle do servisu, cez ich predajňu to nepôjde (ak vôbec už majú predajňu)
Gabo hehehehe vidim ze setci sa onas staraju naramne ano Lucia bola vyhodena ale odisla z inych dovodov ale to je jedno a ja si reklamu nerobim co je natom ze napisiem odkial som ? ty si tiez pisal odkial si len co taka nevrazivost nechapem ... a vies mi napisat ktory to maju na starosti bo donedavna tam bolo xko tusim a kedze to padlo tak by som to chcel ja mozes napisat tych adminov a nech kludne dojde ten abo ten ja nemam problem s nikym:) aspon otom neviem a sorry ked som ta nejako nasral nebol to moj ciel a imperio tak otom snad vedia setci co a ako bolo tak nic tajne sa preboha nikto nedozvie
dik pekne
čo si mal z diktátov?kosican napísal:Gabo hehehehe vidim ze setci sa onas staraju naramne ano Lucia bola vyhodena ale odisla z inych dovodov ale to je jedno a ja si reklamu nerobim co je natom ze napisiem odkial som ? ty si tiez pisal odkial si len co taka nevrazivost nechapem ... a vies mi napisat ktory to maju na starosti bo donedavna tam bolo xko tusim a kedze to padlo tak by som to chcel ja mozes napisat tych adminov a nech kludne dojde ten abo ten ja nemam problem s nikym:) aspon otom neviem a sorry ked som ta nejako nasral nebol to moj ciel a imperio tak otom snad vedia setci co a ako bolo tak nic tajne sa preboha nikto nedozvie
.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Nahodou, az na chybajucu diakritiku a ktory miesot krori to je v pohode, hrubky tam bars nema. Ale fakt by si mal zacat pouzivat diakritiku, to sa neda citat.
jo pardon ja tu uz pisat vela nebudem aspon sa oto nebudem snazit
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pozerajuc na tvoj prispevok, silno rozmyslam ci si to myslel ironicky...dendroid napísal:Nahodou, az na chybajucu diakritiku a ktory miesot krori to je v pohode, hrubky tam bars nema. Ale fakt by si mal zacat pouzivat diakritiku, to sa neda citat.
@kosican: ty mas taku skladbu viet, ze mi vlasy dupkom vstavaju.
no ja viem co narobim >:(uz len cakam poslusne na ban
Nemyslel som, že admini s tebou zamávajú ani Ban na teba nie je...no worry. Zle si pochopil - treba napísať adminom ohľadom zostáv ak je záujem. Mňa si nenasral vôbec...len to Imperio nechaj tak, je to už dávno a zbytočne rozťahovať veci, hlavne tu na verejnosti, lebo môže to vedieť XX ľudí a nevedieť XXX ľudí. Proste zbytočne štekliť čerta nie?. A čo sa týka tej obchodníčky ... Lucky ... je dobre že ju vyhodili, taká, ktorá obchádza podmienky a zákazy tam nemá čo hľadať, len škodí firme..taká nech zarába sama na seba a skončí pod mostom...nemať kúska zodpovednosti v sebe (hlavne to zmýšľanie, keď si neuvedomila, že takto zvýhodňuje jedného odberateľa od druhých).kosican napísal:Gabo hehehehe vidim ze setci sa onas staraju naramne ano Lucia bola vyhodena ale odisla z inych dovodov ale to je jedno a ja si reklamu nerobim co je natom ze napisiem odkial som ? ty si tiez pisal odkial si len co taka nevrazivost nechapem ... a vies mi napisat ktory to maju na starosti bo donedavna tam bolo xko tusim a kedze to padlo tak by som to chcel ja mozes napisat tych adminov a nech kludne dojde ten abo ten ja nemam problem s nikym:) aspon otom neviem a sorry ked som ta nejako nasral nebol to moj ciel a imperio tak otom snad vedia setci co a ako bolo tak nic tajne sa preboha nikto nedozvie
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
hm poviem ti nato som sa takto nikdy nepozeral naozaj a ani ma to v zivote nenapadlo:) a to prisaham no neviem ja ju celkom dobre poznam aj osobne teda to bola asi ta vyhoda ze som ju teda aj ju poznam osobne ano od kedy bola v praglu kusok sa zmenila ale skor z osobnych dovodov ako z pracovnych tak fajn ja som myslel ze sa vyhrazas som to zle pochopil ohladne zostav sa ozvem ))
a k imperku v pohode nepoviem uz ani slovo:D
a k imperku v pohode nepoviem uz ani slovo:D
mohol by si prosím používať čiarky? alebo namiesto nich dávať smajlíky? lebo ja ti nerozumiem ani
.
- peterle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
No nechcel som sa veľmi zapájať do debaty, ale už mi to nedá, nechcem sa s nikým hádať, len napíšem svoj názor a skúsenosti. Ohľadom Lucie neviem Gabo, ako ublížila tebe, ale ja sa jej musím zastať, mal som s ňou len dobré skúsenosti. Bola to jedna z najlepších obchodníkov akých som poznal a s akými som spolupracoval úplne iný prístup, ako v iných VO. Stále sa s ňou dalo dohodnúť, vybaviť atď..., fakt bola veľmi ochotná a všetko čo bolo potrebné hneď zariadila. A pokiaľ viem neobchádzala ani žiadne podmienky a zákazy, neviem ako teraz, ale do nedávna to bola normálna vec že tovar išiel priamo od ABCčka k zákazníkovi, nevidím na tom nič zlé. A robilo to tak veľa eshopov ktorí brali z ABCčka, ak nie všetci, myslím že aj z ATcomputers sa to takto dalo posielať, kto mal u nich eshop.
K tým cenám v obchodoch, každý obchodník ma svoje priority. Niekto sa snaží o čo najlepšie ceny ako napr. pccko (nie je potrebné hneď preto na nich útočiť, tie faktúry to je už iné kafe, to sa jednoducho nemôže stať že niekto doloží dodací list a zabudne faktúru? to nie fakt) a niekto zas má o malinko vyššie ceny ako napr. tichepc, ale zas kvalita služieb a reklamácií je na úplne inej úrovni. Niekto nemá ani jedno ani druhé. Je už len na zákazníkovi koho si vyberie a uprednostni ho.
Také X-ko malo aj z jedného aj z druhého, to sa musí uznať. A určite neskončili kvôli RMA, ako s reklamáciami nie sú až také problémy. Veď keď nakupujem tovar u jedného dodávateľa, maximálne dvoch. Tak raz za týždeň-dva čo sa mi nazbierajú reklamácie odošlem späť kuriérom dodávateľovi čo predstavuje 3-5 €.
Mali aj pekné obraty tak pravdu-povediac neviem prečo skončili najskôr kvôli interným sporom vo firme, ale to nechcem zavádzať fakt neviem, to je len môj osobný názor.
Tiež teraz keď skončili kvôli nejakým problémom, netreba hneď začať kydať na nich a nadávať. Mali by sme zachovať česť ich pamiatke, bol to obľúbený a výnimočný obchod. (Poprosím vás zdržať sa rečí že skončili kvôli tomu že mali nízke ceny, veľa RMA a podobne, pokiaľ to nemáte overené alebo niekým potvrdené. DIK )
K tým cenám v obchodoch, každý obchodník ma svoje priority. Niekto sa snaží o čo najlepšie ceny ako napr. pccko (nie je potrebné hneď preto na nich útočiť, tie faktúry to je už iné kafe, to sa jednoducho nemôže stať že niekto doloží dodací list a zabudne faktúru? to nie fakt) a niekto zas má o malinko vyššie ceny ako napr. tichepc, ale zas kvalita služieb a reklamácií je na úplne inej úrovni. Niekto nemá ani jedno ani druhé. Je už len na zákazníkovi koho si vyberie a uprednostni ho.
Také X-ko malo aj z jedného aj z druhého, to sa musí uznať. A určite neskončili kvôli RMA, ako s reklamáciami nie sú až také problémy. Veď keď nakupujem tovar u jedného dodávateľa, maximálne dvoch. Tak raz za týždeň-dva čo sa mi nazbierajú reklamácie odošlem späť kuriérom dodávateľovi čo predstavuje 3-5 €.
Mali aj pekné obraty tak pravdu-povediac neviem prečo skončili najskôr kvôli interným sporom vo firme, ale to nechcem zavádzať fakt neviem, to je len môj osobný názor.
Tiež teraz keď skončili kvôli nejakým problémom, netreba hneď začať kydať na nich a nadávať. Mali by sme zachovať česť ich pamiatke, bol to obľúbený a výnimočný obchod. (Poprosím vás zdržať sa rečí že skončili kvôli tomu že mali nízke ceny, veľa RMA a podobne, pokiaľ to nemáte overené alebo niekým potvrdené. DIK )
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Problem ale nie su RMA od teba k dodavatelovi, ale od teba k zakaznikom. Mas 50 reklamacii, to znamena 50x naklady za poslanie tovaru k zakaznikovi. Ak si na danej polozke "trhol" menej ako tych 5-6 euro tak si na nej stratovy v momente prvej RMA.