Najlepsia Slovenska hudobna skupina/interpret vsetkych cias
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
Re: zona a
chleba, sa la la la li, vy*ebany kkt......misho369 napísal:ako to povedat..
elan je elan, milovany a nenavideny, lenze ja mam rad ZONU A a tak im dam hlas.
puf puf puf a muf, puf a muf a detiiiii.....
Mame, aj ked je pravda ze vacsinou to nie je ziadna super supa, proste sa par chalanov chyti a kazdy hra ako vie a nakoniec z toho nieco bude, napr. Nemesis mi pripada uplne,,, out,,,biedna kopia este biednejsieho Nightwishu, ale nazov maju super, Nemesisc0cCyX napísal:My mame aj slovensky metal? :o Si robis kozy? Newiem ci saScorp napísal: Galadriel
to vobec aj za metal povazovat da. No tiez nehcem vyvolavat flame
lebo vela z nasej metalovej sceny som nepocul takze uz radsej
budem drzat
Inac urcite Zona A (z tychto kapiel co su tu).
Galadriel su vsak na inej urovni, ja som nechcel verit, ze su to Slovaci
Me like Pentium
garadriel nepoznam, ale z toho metalu by sa dalo pocuvat Craniotomy, Krabathor a moravacky Hypnos....
ale z ponuknutych kapiel hadam ziadna nezostala taka ista, co sa tyka zaujatosti voci predajnosti albumov...ale zrejme by sa ani ziadna nepreslavila ako "najlepsia sk kapela", keby neboli pocuvane verejnostou...neviem sa rozhodnut pre mensie zlo
ale z ponuknutych kapiel hadam ziadna nezostala taka ista, co sa tyka zaujatosti voci predajnosti albumov...ale zrejme by sa ani ziadna nepreslavila ako "najlepsia sk kapela", keby neboli pocuvane verejnostou...neviem sa rozhodnut pre mensie zlo
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no ja myslim,ze to je skor metal alebo metalcore...ale urcite nehraju nic,co by sa dalo nazvat typickym HC...skus sa ich spytat je to taky mosh...Fero_Chorda napísal:Abhorence poznam, ale to je HC a ne metal! Kamosi s nimi maju skusobnu!killswitch napísal:a co tak kapelku Abhorrence,poznate?u mna jednoznacne najlepsi slovensky metal...jaffar napísal:imho ti stacilo ist na winter solstice eve a pocul by si velmi dobry metalc0cCyX napísal:My mame aj slovensky metal? :o Si robis kozy? Newiem ci saScorp napísal: Galadriel
to vobec aj za metal povazovat da. No tiez nehcem vyvolavat flame
lebo vela z nasej metalovej sceny som nepocul takze uz radsej
budem drzat
Inac urcite Zona A (z tychto kapiel co su tu).
osobne by som pridal do hlasovania Horkyze slize.su tu uz dost dlho na scene,aby pre niekoho mohli byt najlepsou kapelou....