Všeobecná diskusia
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Drsňák
budeš s kladivkom riešiť tie socky alebo ich svetlá?
Aj to je riešenie, fakt ale je, že odkedy som začal v noci na takýchto kktov v noci blikať všetkým čo mám (keď sa dá), tak mám aspoň dobrý pocit, kedže im to vrátim tak 2 násobnou silou, viď obrázok. 1 stretávacie + diaľka, 2 prídavná diaľka, 3 hmlovka.
Dokopy nejakých 300W, vcelku sranda
Dokopy nejakých 300W, vcelku sranda
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj HID sadu a este ju ma zle nastavenu, tak za to by som tiez vrazdil. To sa moze jeden fakt posrat. Minule tiez isiel za mnou jeden expert z martina mal zle nastavene svetla mal ich moc hore. Kurna tak mi svietil do kabiny ze asi po 5 minutach ma boleli oci jak svina. Jednoducho som zastal pri krajnici a nehaj ho prejist.
Asi pred dvoma dnami som siel tiez do martina a za mnou sa lepil nejaky prazak na oktavke. Stale vykukoval ci moze ist ale debilcek sa asi bal nakoniec pridat plyn. Tak stale toto robil do okola a lepil sa jak sprosty. Reku zapnem zadne hmlove mozno pribzdi. Nevsimol si to. Tak reku ja ta serema dupol som na brzdu (priatelka skolo hodila celo o pristrojovku) v spetaku som len videl ako mladeho zamrazilo a dupol aj on na brzdu. Od tej chvile siel za mnou asi tak 50 metrov stale.
Asi pred dvoma dnami som siel tiez do martina a za mnou sa lepil nejaky prazak na oktavke. Stale vykukoval ci moze ist ale debilcek sa asi bal nakoniec pridat plyn. Tak stale toto robil do okola a lepil sa jak sprosty. Reku zapnem zadne hmlove mozno pribzdi. Nevsimol si to. Tak reku ja ta serema dupol som na brzdu (priatelka skolo hodila celo o pristrojovku) v spetaku som len videl ako mladeho zamrazilo a dupol aj on na brzdu. Od tej chvile siel za mnou asi tak 50 metrov stale.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
jaffar teba si zoberem na takéto prípady
svetlá, ja som citlivý človek, ani muche by som neublížilBorec napísal:Drsňák
oj, kufrolízači, to už sme sa párkrát bavili na túto tému je s nimi celkom srandaHellAngel napísal:...
.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ináč, čo sa týka, toho, či bolo auto vytopené, že ako to zistiť...
Tak aspoň u kabrioletoch sa to, či interiér nezmokol zisťuje tak, že jednoducho postriekaš vodou sedačku/koberček (časť interierovej látky, ktorá sa ťažko tepuje) a ak bude smrdieť, tak ho vytopilo...
Tak aspoň u kabrioletoch sa to, či interiér nezmokol zisťuje tak, že jednoducho postriekaš vodou sedačku/koberček (časť interierovej látky, ktorá sa ťažko tepuje) a ak bude smrdieť, tak ho vytopilo...
poviem ti tajomstvo, chceš? Známy si oblial čalúnenie niečím ako olejom, ani za boha to nešlo von, skúšali sme tri domáce tepovače, ani jeden to nevysal von a bolo to cítiť. Nabehli sme k jeho známemu, mal profi vysavač, postriekal to nejakou jeho gebudzinou, troška pokefoval, dali sme jedno cigo, zapol to, vytiahol, a po tom ani stopy, molitan ani vlhký nebol (taký ťah to malo). a voňalo to
Tolko k vytopeniu, a celej parodii AAA na molitany a podobné sprostosti, keď sa chce, ide to...
Tolko k vytopeniu, a celej parodii AAA na molitany a podobné sprostosti, keď sa chce, ide to...
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak tak, ak niekto naozaj chce takaj vytopene auto sa da srpavit naozaj dobre. S interierom je to v pohode pokial ti ho nezatopio az po pristrojovku a nemas bahno este aj v odfukoch.
Nová anketa, ako to vidíte vy?
K predošlej ankete, chcel by som sa opýtať tích jedenástich čo to vozia do autorizáku, aj vaša hlava vyzerá takto keď si pingpongujú rôzne značky olejov? Či ani neviete?
K predošlej ankete, chcel by som sa opýtať tích jedenástich čo to vozia do autorizáku, aj vaša hlava vyzerá takto keď si pingpongujú rôzne značky olejov? Či ani neviete?
.
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
ako ekologicky likvidujete starý olej? dá sa to niekde odovzdať alebo??? či všetci meníte olej v autoservise
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Snake: tak hlavu som dole nikdy nemal : (ak neratam skodu 120) a ani sa ju nechystam zhadzovat. nemam dovod.
- Borec
- Deaktivovaný
mám za garážou 50l platový súdok na starý olej. Niekoľko rokov vydrží, potom sa ho zbavím na technických službáchChataGym napísal:ako ekologicky likvidujete starý olej? dá sa to niekde odovzdať alebo??? či všetci meníte olej v autoservise
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
u nas je na olej a podobne veci (vsetok nebezpecny odpad) zberna, kde to beru zadarmo, zaroven mesto robi 2x zarok mobilny zber
ja som to pisal tuChataGym napísal:ako ekologicky likvidujete starý olej? dá sa to niekde odovzdať alebo??? či všetci meníte olej v autoservise
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... &start=900
.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
K ankete: Ja by som tam pridal ešte nejakú strednú možnosť. Inač, vodiči na SVk sú oproti Morave (Brno) strašne nedisciplinovaní. Tak, ale vždy lepšie, ako v Taliansku
- Borec
- Deaktivovaný
Švícia fajn tak aspoň trošku spokojnosť. Ešte si poriadim jednu sadu náhradnýchHellAngel napísal:cez den fakt rozdiel moc neuvidis
ale vecer ked bude fakt tma tak je vidiet rozdie a to znatelny. Chod sa previest vecer o 21.00 na cremosne a uvidis tu nadheru zo ziaroviek