Chyba zvukovky/case :?

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
misko903
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 26. Sep, 2005, 20:00

Chyba zvukovky/case :?

Príspevok od používateľa misko903 »

caute odbornici!

mam dosku asus a8n-e a na nej zvukovku ALC850. je to v skrinke kobian KM-84.

problem je ten, ze ked zapojim zvukovku na front audio, sluchatka vpredu idu spolahlivo, a ked ich odpojim, po case (asi po hodiny, dve hod) vypadne pravy kanal na lubovolnych reprakoch. po case odide aj lavy. nastavene som to mal uz aj na 5.1. odide vzdy len predok, center vynimajuc.
ked to vratim do povodneho stavu = jumpre namiesto front panel audio, ide vsetko ok.
ovladace som skusal vsetky dostupne, ASUS, original Realtek, dokonca aj tie, co robi NVidia. nepomohlo.

ked to ide bez front audia, je vsetko ok (az na to ze nejde front audio;)

poradi niekto :?: :?

vrela vdaka za kazdu radu!
podpis zmazaný administrátorom
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

lol vsak daj si tam rozbocku na 3.5mm jack a mas to...ak ti to nebude pacovat tak ten kabel co davas do dosky tak vymen tam konektor na 3,5mm jacka pojde ti to,aj ja to tak mam 8)
misko903
Nový používateľ
Nový používateľ

takze mam prepajkovat jack za iny na tom plosaku co je na front paneli v debni? zeby bola chyba v jacku? :roll:

hej a rozdvojku mam davno, lenze sluxatka nie su moje, a tak ix casto vyberam. nexe sa mi sahat dozadu, kvoli tomu je predsa front panel, nie?
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

ako take "akoze" rieseni by sa dala pouzit ta rozdvojka a potom by si dalej zapojil predlzovacku na 3.5 jack...ale haluz ako sa sprava ta zvukovka...skusal si to aj pod Linuxom?
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
misko903
Nový používateľ
Nový používateľ

viem viem, to mi radili aj v predajni v ZA. ale nie je to ono :wink: rad by som to rozbehal normalne. ale dik :)

a hej, linux som na tomto pc este nemal (niet casu, aj ked som na nom dakedy frcal - suse 6.4, redhat 6.2, 7 Mandrake 10... jaaaj to boli casy :) ale na vyskusanie tam mozem hodit aspon LIVE CD. mam tu aj 64 bit verziu ubuntu. vyskusam, uvidim :P

dik za radu, dam vediet :!:

Návrat na "Zvuk a PC"