GTX480 blikanie textur a cervene bodky

Zdravim, ja mam asi brutalne nestastie na tie grafiky. Zacali mi obcasne blikat niektore textury v hrach a po monitore behaju take male bodky s rozmerom asi 1 pixel, nieco taketo ale mne blikaju a neni ich tak vela . Cim by to mohlo byt? Rusenie signalu do monitora? Chyba karty? Predtym som mal ati a nic take mi nerobilo, moze to byt ovladacmi od ati aj ked som ich odinstaloval? Dakujem za odpovede

Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný 
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: GTX480 blikanie textur a cervene bodky
skôr K.O karta... vyskúšaj ešte v inom PC ak máš možnosť

- 
				Brandoo
- Pokročilý používateľ 
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ovladacmi CCC to isto nebude ked si ich odinstalovat tak tam niesu
Robi ti to iba v tej hre alebo aj v inych ? ak len v tej tak to moze byt chyba aj hry alebo ovladacov
Mne napr ked som este mal ATi HD4850, tak v hre Far Cry 2 som mal cervene kopce, ked som sa pozrel na jednu chatu, tak mi ukazalo velky cierny stvorec ... cize vypadla textura.
Vypadavanie textur je asi problem pamati grafickej a farebne hovadinky asi chyba GPU. Tot moj nazor.
Skus aj ine hry. Ake ma teploty ta grafika v idle aj v load ? Pretoze jeden tu uz pisal co ma 8800GT staru a ked prekroci teplotu 90 stupnov, tak zacne blbnut

Robi ti to iba v tej hre alebo aj v inych ? ak len v tej tak to moze byt chyba aj hry alebo ovladacov
Mne napr ked som este mal ATi HD4850, tak v hre Far Cry 2 som mal cervene kopce, ked som sa pozrel na jednu chatu, tak mi ukazalo velky cierny stvorec ... cize vypadla textura.
Vypadavanie textur je asi problem pamati grafickej a farebne hovadinky asi chyba GPU. Tot moj nazor.
Skus aj ine hry. Ake ma teploty ta grafika v idle aj v load ? Pretoze jeden tu uz pisal co ma 8800GT staru a ked prekroci teplotu 90 stupnov, tak zacne blbnut
- dexterav
- Sponzor fóra gold 
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno pridám sa k borečkovi, vidím to na KO karty konkrétne ramky aj ked to môže byť tak jedno  

presne to isté čo popisuješ mi robí jedna 480tka a v náročnejších hrách ako Metro2033 a AvP resetuje aj driver....karta je súca na RMA   

skúšal som všetky možné drivre, no nič nepomohlo

skúšal som všetky možné drivre, no nič nepomohlo
- Tom2871989
- Používateľ 
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
ktore ovladace pouzivas mne nieco podobne co opisujes robilo s 259.47 WHQL zacalo mi to robit v hre a aj ked som hru vypol stale tam boli blikajuce pixely (aj ked menej ale boli tam) a hned ako som dal prec ten ovladac prestalo to

Ovladace mam najnovsie 258.96. Robi to len v zatazi cize hry, furmark atd. V idle ma 58°C, v zatazi cez furmark v extreme burning mala okolo 97°C. Ja som uz pisal jednu temu ze mi to tiez obcas bez zataze aj v uplnej zatazi resetne driver ale neprisiel som na nic. Skusim to ked mi pride moja stara 5970 z reklamacie lebo momentalne nemam redukcie ake by som potreboval na grafiku aby som vyskusal v inom pocitaci a tu v nasom uzasnom mestecku im redukcia na 8pin a 6 pin moc nehovori.

Naposledy upravil/-a tvrdas v St 08. Sep, 2010, 20:17, upravené celkom 1 krát.

Karta je odomna. Dokonca vrchnu som daval.... u mna bez problemov hraval som Starcraft II, Grid, WoW, CoD4, Crysis Warhead...Borec napísal:skôr K.O karta... vyskúšaj ešte v inom PC ak máš možnosť
Bud sa nieco odfajcilo transportom alebo ma nieco blbe s kompom alebo je to proste smola a nieco sa s nou stalo... kedze u mna bola karta bezproblemova. Taktovana nebola, resp. bola pri pociatocnom WOOOOW efekte v aprili a benchmarkovani.
Kazdopadne s dotycnym som v kontakte...ak to bude pretrvavat a nevyriesi sa to, hodi sa karta na reklamacku.
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
- Borec
- Deaktivovaný 
skús dať fan na 100% a testovať. či to nerobí teplota. Rovnako ako u orlovej karty to zo začiatku blblo málo a potom sa to začalo zhoršovať. Teplota na to istý vplyv mala  ak by sa toto potvrdilo, tak RMA nevyhnutná
 ak by sa toto potvrdilo, tak RMA nevyhnutná

ak by sa toto potvrdilo, tak RMA nevyhnutná
 ak by sa toto potvrdilo, tak RMA nevyhnutnáRe: GTX480 blikanie textur a cervene bodky
Takze fan na 100% zo zaciatku normalne  vsetko textury krasne no casom sa to zohrialo a sem tam cosi prebliklo, takze nakoniec to robi ta teplota.

- Borec
- Deaktivovaný 
tak ja by som to nechal zreklamovať  

Casom skusim, uvidim ako to dopadne, dam vediet.

Ja som na tom aj pol dna v SLI hraval Crysis Warhead.... horna mala aj 95-96 stupnov ( ta co sla tebe) a bez problemov. Takze tak... pomoc som ti ponukol je uz na tebe co spravis 

Papagaj#2656