Slovenskí mobilný operatori.... co vy nanich?
Re: Slovensky mobilny operatory.... co vy nanich?
ferino mam t mobile a 3g pokrytie mame uz aj v topolcanoch cca 110 kbps ako kde samozrejme.Zial momentalne nemam zariadnenie ktore podporuje 3g
Ak nemáš signál, prepni si na ručné vyhľadávanie operátora a zvoľ T-Mobile. Jediná zmena je tá, že pod takýmto národným roamingom ti neplatí akcia 6€ mesačne na edge/gprs internet.Jeremi napísal:... U O2 len dufam ze vyriešia pokrytie. ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No to je sice super ze to v Topolcanoch mate, ale ja potrebujem internet akurat tak :
1) ked nie som doma, ale v BA - tu sa HSDPA hodi
2) v Sturove - tam je akurat EDGE
3) vo vlaku z BA do Sturova - tam je po opusteni BA akurat EDGE alebo GPRS na celej trase cez Galantu, Salu a Nove Zamky.
Teda fakt pre mna nema zmysel T-Mobile, ked u O2 mozem mat za 10 euro mesacne to iste, za co platim teraz u T-Mobile 30 euro.
Iste, teoreticky mozem od T-Mobile zobrat 500MB internet (5,99€) + 20+20Viac (7.86€) alebo keby som to bral teraz tak Program 40 (4,99€) a vyslo by ma to vcelku podobne, 10,98€ - 13,85€, ale znova to bude aj o tom, ze v maji je akurat tak velke nic a nie velke akciove ponuky .
1) ked nie som doma, ale v BA - tu sa HSDPA hodi
2) v Sturove - tam je akurat EDGE
3) vo vlaku z BA do Sturova - tam je po opusteni BA akurat EDGE alebo GPRS na celej trase cez Galantu, Salu a Nove Zamky.
Teda fakt pre mna nema zmysel T-Mobile, ked u O2 mozem mat za 10 euro mesacne to iste, za co platim teraz u T-Mobile 30 euro.
Iste, teoreticky mozem od T-Mobile zobrat 500MB internet (5,99€) + 20+20Viac (7.86€) alebo keby som to bral teraz tak Program 40 (4,99€) a vyslo by ma to vcelku podobne, 10,98€ - 13,85€, ale znova to bude aj o tom, ze v maji je akurat tak velke nic a nie velke akciove ponuky .
dlhe roky som u orangutana, a posledneho pol roka aj o2...
premigrovanim hovorov z pomaranca na o2, som ziskal:
znizenie faktury u orange z cca 55-60 na 25
fakturu u o2 cca 10 mesacne ...
jedine co ma drzi u orange je viazanost cisla, kedze v jednej predajni mi povedali iny termin, ako v druhej predajni... no nic ... chcem od nich asi viac, ako je bezne
PS: u pomarancu volanie do cudzej siete za 50 centov/minuta ... supeeeer vec
premigrovanim hovorov z pomaranca na o2, som ziskal:
znizenie faktury u orange z cca 55-60 na 25
fakturu u o2 cca 10 mesacne ...
jedine co ma drzi u orange je viazanost cisla, kedze v jednej predajni mi povedali iny termin, ako v druhej predajni... no nic ... chcem od nich asi viac, ako je bezne
PS: u pomarancu volanie do cudzej siete za 50 centov/minuta ... supeeeer vec
lava, prava, lava, prava ...
Re: Slovenskí mobilný operatori.... co vy nanich?
Nikto nemá také HSDPA pokrytie ako Orange.
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
ja mám T-mobile, rodina má už tiež najmä T-mobile..
Pre mňa vlastne ani nie je tak dôležité, že akého mám operátora (kedysi dávno som mal aj Globtel dva roky, keď mali tú akciu, že NONSTOP neobmedzené volania a neobmedzené sms v orange, to bolo super):)... ale potom som prešiel do T-mobile a som tam až doteraz, a asi aj budem..A to najmä preto, že síce teda nárazovo, často veľmi na krátko má T-mobile také akcie v posledných rokoch, ktoré by mi nedal a teda nedá žiadny iný SR mob. operátor..
Čiže v T-mobile podľa mňa treba uplatniť len vyčkávaciu taktiku a skoro každý si tam pak príde na svoje..
Pre mňa vlastne ani nie je tak dôležité, že akého mám operátora (kedysi dávno som mal aj Globtel dva roky, keď mali tú akciu, že NONSTOP neobmedzené volania a neobmedzené sms v orange, to bolo super):)... ale potom som prešiel do T-mobile a som tam až doteraz, a asi aj budem..A to najmä preto, že síce teda nárazovo, často veľmi na krátko má T-mobile také akcie v posledných rokoch, ktoré by mi nedal a teda nedá žiadny iný SR mob. operátor..
Čiže v T-mobile podľa mňa treba uplatniť len vyčkávaciu taktiku a skoro každý si tam pak príde na svoje..
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
chyba tam moznost "u viacerych" Ja mam 2 pausaly u orange, o2 fer predplateny a sluzobny mam t-mobile
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak z tba maj radost vsetci
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
ja mam t-mobile, platim 20€ mesacne a mam neobmedzene volania do t-mobile cely den + 60 minut do ostatnych sieti. co celkom vyuzivam.. volam tak 500-1000minut mesacne a za tu cenu by to nebolo mozne nikde inde... len s tou akciou ktoru som vymakol . ked som si dal u O2 zratat kolko by ma to stalo tam tak by to bolo nejakych 90€ mesacne . ale niekedy vo februari mi konci tak som zvedavy co potom..
podnikatel 150 za 210 sk, v decembri konci....
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ak mi tmobajl neda to co teraz za 15e 200minut, co samozrejme neda, tak sa pracem v januari z tomobilu kde som uz od vysokej skoly
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
bagi aj v blbej rovinke je hsdpa od tmobilu ono je skoda ze to pokrytie nieje naozaj uplne vsadeMBG napísal:Nikto nemá také HSDPA pokrytie ako Orange.
A máš ho v TO ? Nemáš.
mam o2 a som spokojny
pobavilo ma raz, ked mi volali z T-Mobilu so super ponukou na nejaky paradny pausal, reku ze 8 Eur na mesiac.
Som sa zasmial a povedal im, ze 8€ platim v o2 na tri mesiace pri mojom style telefonovania a smskovania.
pobavilo ma raz, ked mi volali z T-Mobilu so super ponukou na nejaky paradny pausal, reku ze 8 Eur na mesiac.
Som sa zasmial a povedal im, ze 8€ platim v o2 na tri mesiace pri mojom style telefonovania a smskovania.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Ja som tiež v O2, mesačne platím tak 3€ a v tmobile som prevolal tak isto lenže s cenovkou 12€.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB