GTA IV #2
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: GTA IV #2
anoDayton napísal:Takže na mojej zostave by to malo ísť na full plynulo (40-60FPS), nie?
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
A ešte by som sa chcel opýtať:
Dnes si tie GTA IV idem kúpiť a chcem vedieť, či si zahrám bez netu, pretože na počítači momentálne žiadny nemám. Možno tak akurát stiahnem u kamaráta najnovší patch.
Dnes si tie GTA IV idem kúpiť a chcem vedieť, či si zahrám bez netu, pretože na počítači momentálne žiadny nemám. Možno tak akurát stiahnem u kamaráta najnovší patch.
aktivovať trebalo cez net alebo telefón (čo cez víkend odpadá)
inak ho netreba
inak ho netreba
s pozdravom, crux.
- Sphyn0x
- Používateľ
Takže kúpil som si len EfLC, pretǒze GTA IV nemali.
Lenže keď chcem spustiť hru, napíše mi:
Relase Date Check
This software requires an online Relase Date Check on the first launch after instalation...
Takže?
Lenže keď chcem spustiť hru, napíše mi:
Relase Date Check
This software requires an online Relase Date Check on the first launch after instalation...
Takže?
- Sphyn0x
- Používateľ
Ahá.
No ako tak to riešim cez Manual Activation, lenže potrebujem mať stiahnutý 1 súbor, ktorý mám zatiaľ len v iPhone..
A ešte mám jednu otázku:
Mám aj stiahnuť nejaký patch alebo netreba?
No ako tak to riešim cez Manual Activation, lenže potrebujem mať stiahnutý 1 súbor, ktorý mám zatiaľ len v iPhone..
A ešte mám jednu otázku:
Mám aj stiahnuť nejaký patch alebo netreba?
FEAR napísal:1.0.7.0 ? ach ze som to vobec ztiahol a nainstaloval .. som aninevedel ze je taky kym som to tu neprecital .. nainstaloval som to a uz nejde spustit hru posledny uninstal tejto hry a uz ju nechcem vidiet najblizsie ako pojdem na zahradu berem do kapsi a je..m to do kozuba
Dobry vecer panove.
Obraciam sa na vas z otazkou na ktoru neviem odpoved.
Z pokojne nesucej sa atmosveri z vyssie citovaneho prispevku som sa rozhodol darovat tuto SKVELU hru kamaratovy "teda dufam ze to kamaradstvo este zachranim" a nebudem vyzerat ako tacka .. no kveci .. takze nainstalovali sme hru u kamaraata , 1 spustenie bez patchu bolo uspesne tak som sa rozhodol ze po vyssie uvedenej situacii nebudem pchat patch neboli "opravny balik " opravny balik neboli patch to je nieco co obsahuje opravno/atualizacno/doplnujuce data ktore boli casom doplnene aby sa v tomto pripade hra posunula do lepsej roviny hrania . Takze som siahol tentokrat po patchy z oznacenim 1.0.6.0 tento som nainstaloval a po spusteni hry mi naskoci takato tabulecka kde zadam svoje prihlasovacie udaje a prihlasim sa na ten zazrak social club
no ak ked dam play ci play offline vidim ze to tam napise success ale potom sa uz nedeje nic ... tak ako pri spominanom patchy 1.0.7.0
Prosim vas ludia ja nerozumiem panom z rockstaru a ich patchom neboli opravnym balickom som uplna lama a neviem ako to mam nainstalovat a spustit tu sakra dobru hru za sakramenske penaze . BOHA povie mi niekto ako tu debilnu hru spustim alebo to jednoducho treba odinstalovat a potom opet 30minut instalovat a dat tam ten debilny "patch" 1.0.4.0 ...
Pytam sa vas tu ludi lebo neviem do akej celade patia te bytosti z rockstaru, te hviezdy .. tam by zrejme fungovala len jedna komunikacia ktoru formou mailu nedokazem uskutocnit .. a to ze tento problem by som dokazal vysvetlit len rucne a teda prislucha tomu nase vychodniarske prislovie "neprij..es nevysvetlis"
Dakujem ...
- Sphyn0x
- Používateľ
Ja by som tam dal späť 1.0.4.0
A ja by som sa chcel opýtať:
Nahodil som si mód RealityIV ( http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=449777 ), no žiadny rozdiel v grafike tam nebol.
Prečo? Toť moja otázka.
Všetko som nakopíroval na 100% správne.
A ja by som sa chcel opýtať:
Nahodil som si mód RealityIV ( http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=449777 ), no žiadny rozdiel v grafike tam nebol.
Prečo? Toť moja otázka.
Všetko som nakopíroval na 100% správne.
@FEAR: ja som sa musel tiež 1 deň "hrať" s GTA 4, aby začal fungovať na novom OS
skús nahodiť čisto hru v. 1.0.0 a spustiť ju, následne patch, spustiť atď. až po posledný patch
a patchuj to maunuálne, stiahnutím príslušných patchov od 1.0.0 po 1.0.7... nie cez windows live
malo by to pomôcť
skús nahodiť čisto hru v. 1.0.0 a spustiť ju, následne patch, spustiť atď. až po posledný patch
a patchuj to maunuálne, stiahnutím príslušných patchov od 1.0.0 po 1.0.7... nie cez windows live
malo by to pomôcť
s pozdravom, crux.
No poviem ti takto ..ja som nemal naladu ani cas sa stym hrat .. nieto den ... takze sme to poriesili velmi rychlo a jednoducho ... stacilo len cracknut (orginalnu) hru a fici to ... pani z razoru opet pomohli
... ja som nic nepreinstalovaval .. stiahol som crack pre 1.0.6.0 patch .. konec ..nebudem skumat dementnu hru po panoch z rockstaru .. ci nahodou toto netreba aktualizovat ci tamto .. ziadna hlaska mi nevyskocil ze je nieco neaktualne alebo nejaka chyba .. dal som play a nic .. tak ja im na...m.
to uz je ozaj fenomen ked treba aj orginalnu hru cracknut aby fungovala .. ale nepozastavujem sa uz nad tym ..
to uz je ozaj fenomen ked treba aj orginalnu hru cracknut aby fungovala .. ale nepozastavujem sa uz nad tym ..