nazdar.mam mensi,alebo povedal by som ze dost velky problem so zapinanim compu...ked ho idem zapnut,tak ho musim aspon 15-20 krat vypnut,lebo po zapnuti sa nic nedeje...pocut trochu citanie z disku,ale potom nic.ani nepipne,ani na obrazovke sa nic neobjavi...je to dost otravne tolkokrat ho zapinat a vypinat...
pls
problem s nastartovanim compu...
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
problem s nastartovanim compu...
Spoiler: ukázať
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
este som zabudol dopisat,ze po nabehnuti systemu uz bezi vsetko v pohode aj pri max. zatazi...
Spoiler: ukázať
Cha cha tak aj ty mas "kvalitne" dosky od MSI, no skus si vratit "fsb" na 200MHz a robit ti to nebude. Tieto dosky maju problem sa obcas zapnut ked je nastavene vysoke "fsb", ale ked nabehne tak prime 24 hodin stable. Proste kvalita od MSI, je to len problem dosky, mne to robi ze na maximalne 5ty pokus mi to nabehne. Budes si musiet zvyknut, alebo mozno sudruhovia z MSI zistia kde spravili chybu a daju novy bios, o com silne pochybujem.
dell noťas
- FijO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
ak by bolo nieco s doskou (aspon u Abitiek je to tak), tak by aspon zabzucala ...ak pocujes disk a nemas obraz ...tak je to v sucinnosti pamati a dosky ...nakolko suvisia s nastavenou FSB, zrejme si ich premotivoval
hod tam FSB 166, aby ti dualne isli na 333hz a uvidis ci pomoze, ak nie tak skus vyhodit jednu pamat zo slotu (aby si vylucil problem s dual channelom) a ak sa nic nezmeni tak si zvykni na caste zapinanie 8)
hod tam FSB 166, aby ti dualne isli na 333hz a uvidis ci pomoze, ak nie tak skus vyhodit jednu pamat zo slotu (aby si vylucil problem s dual channelom) a ak sa nic nezmeni tak si zvykni na caste zapinanie 8)
Gigabyte 890XA - UD3, Phenom II X4 945, 4gb ram Kingston hyperX black, Sapphire 5770 vapor-x, CM Hyper 212+, case CM 690 II + zvysok