Prasknutie dvd v mechanike
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Prasknutie dvd v mechanike
Vcera sa mi stala taka bizartna situaciu, svoje 7 rocne cd s foto som vlozil do mechaniky lebo som hladal urcite foto, pri kopirovani dat som zrazu pocul silne buchnutie v pc. Po zbeznom prehliadnuti cez bocnicu pc som nevidel ziadne ohorene ani inak poskodene komponenty. Hned ma napadlo ze to bude napalovacka, myslel som ze sa tam dvd cko skrizilo alebo inak zaseklo. Skusil som ju otvorit no neslo. Tak som hned googlil ako manualne otvorit dvd-rw. Tlacil som drotik do otvoru na servisne otvorenie ale nieco ma blokovalo a neslo viac ako centimeter povysunut krytku. Takze som zobral skrutkovac a rozobral ju. Nastalo prekvapenie v mojich ociach. Videl som moje DVD doslova roztrhane na milion kuskov. Keby mi toto niekto povie tak ani neverim.
Stalo sa niekomu z vas uz nieco podobne? Ak hej pomohlo vycistnie napalky od toho sajrajtu? Chcem vediet ci vobec mam zabijat cas cistenim. Dik
Stalo sa niekomu z vas uz nieco podobne? Ak hej pomohlo vycistnie napalky od toho sajrajtu? Chcem vediet ci vobec mam zabijat cas cistenim. Dik
- icehammer
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 07:18
Re: Prasknutie dvd v mechanike
Mne sa to stalo vtedy, ked bol u mna maly bratranec a v okamihu ked zacala mechanika pracovat kopol do nej s predu ako sedel na stolicke. Mechaniku som vycistil(podotikam tiez tam bolo cd uplne rozdrvene), ale necila vsetky media a casom prestalo fungovat uplne. Boli s tym skor problemy nez uzitok.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
stalo sa mi to iste, napalovacku jednoducho vyber z PC a zhod horny kryt. Vyber vsetok bordel a zapoj. Uvidis ci ti pojde ako ma.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- citronik44
- Používateľ
cez vikend bude viac casu skusim to spojazdnit
- citronik44
- Používateľ
To by ma asi viac nasralo:D
HAHASnake napísal:mne prasklo pivo v mrazničke, toto bude podobné
Inak ale rozsypané CD/DVD nie je nijako neobvyklá situácia, zo 3 prdli aj mne, mechanika to vždy prežila na počudovanie...
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
no ja som napriklad takto "rozsekal" na kusy original Win XP CD ale to bolo tak pred 4 rokmi mozno a mechanika to neprezila
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220
- icehammer
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 07:18
Mne sa to stalo raz a mechanika odisla do tyzdna sakra.
taktiez sa mi to stalo, uz to bude aj 6 rokov dozadu, machaniku som vycistil ale nerozchodila to
Spoiler: ukázať
- citronik44
- Používateľ
mam za sebou uspesne vycistenie, ten ligotavy prach z dvd cka mam po celej izbe, btw nejde mi ju otvarat ani zatvarat, zavadza mi uchytny mechanizmus cd, ked som to nasilu otvoril som to asi niekde posral, daky navod ako by malo fungovat otvaranie a zatvaranie mechaniky neevidujete? dik