Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Uvažoval som nad motorkou aj, ale to je nanič cez zimu premňa. Zatiaľ to vidím na ten civic 1,4 i-VTEC.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
suzuki swift 2010 s 1.2 94k motorom by mal mať do 6.5l v meste (ofic. je 6.1) A 94k má na 960kg (o 150 menej ako city)HellAngel napísal: za 15 000€ mas kvalitne auticko na dlhe roky su spotrebou do 8 litrov v meste. 1,4 motor so 100 konmi pripravenych pod kapotou. To uz je celkom realne nie? Na take auto 100 koni je dost brutal.
nech si pekne zobere hondu ten V-Tec keď pocíti, tak bude zo sebou v aute nosiť papierové servítky
.
PatrikL - pokial viem suzuki skladaju madari, takze to uz nie. Ak sa mylim opravte ma.
Este by som sa pozrel po nejakom ojazdnenom aute s moznostou instalacie LPG alebo tu je Toyota Prius ako moznost, tiez ojazdena. Aj ked viem, ze nove je nove.
Este by som sa pozrel po nejakom ojazdnenom aute s moznostou instalacie LPG alebo tu je Toyota Prius ako moznost, tiez ojazdena. Aj ked viem, ze nove je nove.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
hej hej, z Maďarska by mali byť, jediný problém sú tie maďarské výstražné nápisy (+že do nášho ignisu nedali filter do klimatizácie či niečo podobné (prišlo sa na to až keď sa to malo meniť), svine)
- Wizik
- VIP
No na starý civic s 1.5 V-Tec som počul dobré ohlasy, tak snáď ten 1.4 V-Tec niečo vydrží. Pokiaľ to dá 150 000km iba s výmenami oleja, filtrov a tankovaním tak budem veľmi rád. Trhač asfaltu to zrovna nie je, ale tak za tie prachy to má dosť slušnú výbavu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
@Snake: neverim ze nejaka 1.2 pojde do takych vysokych spotrieb, nasa felda 1.4MPI motor po tych rokoch stale ide do 8 v meste (par rokov dozadu aj okolo 7 ) a to teda moc aerodynamicke auto neni, a tiez motor technologicky zo 60-70 rokov
tak nove 1.4 by mohli pod 7 ist no problemo....
ak sa mylim, vysvetli mi co moze za to, ze nove auta sli az tak velmi technologicky dozadu?
tak nove 1.4 by mohli pod 7 ist no problemo....
ak sa mylim, vysvetli mi co moze za to, ze nove auta sli az tak velmi technologicky dozadu?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
nešli technologicky dozadu, len proste atmosfera bez turba tam moc toho so spotrebou nenarobí...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no to je jasne, a preto by sa spotreby mali pohybovat stale okolo 7l/100km, max 8 ne? (pri spominanych 1.4l objem)
- Wizik
- VIP
Inak ako je to so spotrebou v prípade nasadenia diskov s vačším priemerom ? Počul som, že čím väčšie disky(užšia guma) tak tým vyššia spotreba. Prejavuje sa to v dákych pár deci benzínu na 100km alebo je ten rozdiel väčší ?
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
ak je uzsie koleso, spotreba je nizsia a naopak. rozmer kolesa (priemer celkovy) by nemal byt az taky velky faktor, o tom ja velmi neviem....
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
už mám auto a chodí to lepšie teraz sa zas neudržím a budem tomu dupať
njn a 160e v paži. juchuuu
zajtra nalejem ešte VIF a bude to jak TSI raketa
njn a 160e v paži. juchuuu
zajtra nalejem ešte VIF a bude to jak TSI raketa
- landrower
- Pokročilý používateľ
@Borec: co to mas za auto?
tieto ironicke kecy si mozes odpustit, mam to preratane podla tankovania a najazdenych Km a sedi toSnake napísal:ano, podľa palubáku akurátscarinko napísal:no neviem my mame Hyundai i20 1,25 benzin tusim 77koni a v meste s tym segra (baba) jazdi za cca 6,5
mimo mesta to da pod 5 (4,8-4,9), meste 6,3 (leto bez klimy) 6,7 (leto s klimou) 7 - 7,2 zima
a na to ze to je 1,2 tak to ide celkom svizne
oproti wozikovej corse je to porche
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
avatar...landrower napísal:@Borec: co to mas za auto?
<> laguna 1,9