Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Mimochodom, máte niekto skúsenosť s tými GPS modulmi, čo sa montujú na podvozok ? Také tie vymakané, že mi to pošle sms keď niekto napr. nadvihne alebo naštartuje auto. Prípadne aj tie, čo majú 24/7 kontrolu. Viem, že je to platená služba, ale to nevadí, skôr ma zaujíma dáka skúsenosť. Predsa len ak bude ten civic, tak parkovať na sídlisku s takým autíčkom ? A poistka proti krádeži mi toho veľa nevráti.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kks ta spotreba 70l/100km... a keby som to musel vzdy asi tak po 100km menit... by ma mrdlo
ale za to pekne cerveny vyfuk ze sa neroztavi...
ale za to pekne cerveny vyfuk ze sa neroztavi...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Si myslíš že niekto je taký idiot že ti tu bude písať čo má v aute?
na to GPS zabudni, rušička za 20€ a ideš...
//edit: inak sa opýtam: ktorý k*k*t by kradol japonské auto?
na to GPS zabudni, rušička za 20€ a ideš...
//edit: inak sa opýtam: ktorý k*k*t by kradol japonské auto?
.
- Wizik
- VIP
Na Slovensku je možné všetko, u nás na sídlisku sa už ukradlo pár áut. Rušička je dobrá na to, že to neodomkne diaľkovo. To ale neznamená, že o 2 ráno mi niekto nerozbije sklo a neodfrčí si na ňom.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Wizik
- VIP
Had nesmej sa a vysvetluj, neviem o čo ti ide ?
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
rusicka na gps nie?
- Wizik
- VIP
Ach tak, ja blbec Pardon. A dáke iné šikovné riešenie ? Alebo proste ak ho raz chcú ukradnúť, tak ho ukradnú ?
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
WTF, načo? GPS rušiť nepotrebuješ, šak to je len príjimač, nič to nevysiela. Čo potrebuješ rušiť je GSM prípadne rádiový modul, ktorý ťa informuje o zmene pozície auta. Rušenie GSM je otázka zariadenia veľkosti krabice od topánok max, kedže nepotrebuješ zarušiť futbalový štadión, ale okruh (nech nežerem) 5m...valistar napísal:rusicka na gps nie?
vidim ze OMV nieco s palivom robi..ked som tankoval u OMV vylepsenu naftu tak oktavka mala biely dym co by znamenalo ze tam primiesavaju co tam nemajuBroslowski napísal:neverili by ste ako na kvalite paliva zalezi na takom starom stroji ako je skoda 120.Ako seriozne, Ked tankujem SHIT na omv 91 tku mam problem vobec nastartovat kolko krat.Stava sa mi ze mi auto len tak zdochne na volnobehu apodobne.Odvtedy tankujem vyhradne na avanty 98ku modru, zatial spoko.
Osobne by ma nasralo keby natankujem daky sajrajt a nieco mi to dosere.Malo by to byt zverejnene
a mohli by aj u nas zverejnovat presne miesta kde predavaju zlu naftu/benzin...ludom poseru auta, dostanu pokutu ktora ich neznici...
zverejnit miesto a benzinka skrachuje zachvilku sama...najlepsi trest
- landrower
- Pokročilý používateľ
najlepsia ochrana proti ukradnutiu auta je mechanicka, stare dobre construct zamky su velmi dobre a potom nejaka ta folia na okno (cira, taka co zabrani / stazi rozbitie skla)
pocul som o typkovi co vyrovnal rybarske haciky, nabil na dosku a supol to vzdy na noc na sedadlo (zakryte latkou nech to neni vidno), ked mu ho kradli zlodej ostal pripichnuty o tu dosku a tak sa nanho velmi lahko doslo
pocul som o typkovi co vyrovnal rybarske haciky, nabil na dosku a supol to vzdy na noc na sedadlo (zakryte latkou nech to neni vidno), ked mu ho kradli zlodej ostal pripichnuty o tu dosku a tak sa nanho velmi lahko doslo
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hawkeye myslíš, že tých 30 ludí ktorý čítajú net, nejak ublížia obratu benzinky na ktorú chodí denné 500 ludí? to by muselo byť zverejnené naozaj všade...
- landrower
- Pokročilý používateľ
ublizi, ked si to aj len 1% ludi pozre, tak pan A to povie panu B, ten posle dalej panu C, D, E........... a hop biznis je v tahu
asi tak jak pise landrower, jeden povie druhemu a tretiemu a je