Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
dvojkova oktafka je celkom poho, dvaja si vzadu celkom pohodlne posedia, aj ked si viem predstavit aj vacsie pohodlie, najma na nohy... ale prva oktavia je fakt mala a o nastupovani do zadu ani nehovorim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
viezol som sa v prvej aj v druhej. v oboch mi vadil relatívne blbý priestor na nohy a pôsobilo to na mňa celkovo dosť biedne vzhľadom na veľkosť auta.
// ja som krpec, veľkosť za tým nehľadajte
// ja som krpec, veľkosť za tým nehľadajte
Naposledy upravil/-a Borec v Ne 26. Sep, 2010, 23:26, upravené celkom 1 krát.
ja s mojimi 196cm sa tiez krcim vzadu v Okte II
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
superba na vás
neviem či si sedel pred FL, ale ak nie, tak ti to fakt odporúčam, taktiež pred nastúpením odporúčam precvičiť si turecký sed (prípadne yogu a podobné harakiri polohy), lebo tam fakt, tam miesta neni, u FL je to lepšie, ale medzi model / prip predFL, to koneč, čivava sa tam nemestí...Papek_SVK napísal:ale prva oktavia je fakt mala a o nastupovani do zadu ani nehovorim
.
- Borec
- Deaktivovaný
nj snake, ale tak uznaj že to naozaj nie je žiadne terno. to čo obetovali na kufor, mohli trošku premyslieť a efektívnejšie využiť na komfort cestujúcich v zadu
- Borec
- Deaktivovaný
nejde o teba ale o auto
vravím, mne to je jedno, keď budem mať deväť fúzatých detí, potom budem riešiť priestor vzadu
.
- Borec
- Deaktivovaný
Ale si si ich naplánoval...
inak zaujimate sa tu niekto aj o nejake to auto hifi? pochvalte sa co mate v aute
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
radio s CD a mp3 tam to konci dozadu cez hluk neni pocut felicia rulez
Steam: michalsveto
- Borec
- Deaktivovaný
zatiaľ mám v aute originál sústavu (6x repro + rádio na kazety )
nie som zástancom tých frajeríkov s hudbou na plno, ktorý nevnímajú čo sa deje na ceste. Ale hlavne že to má BASS pyčo
v budúcnosti plánujem len výmenu rádia + zvážim výmenu reproduktorov za kvalitnejšie, hlavne výšky. Inak žiadne sprostosti. Som zvedavý čím sa pochvália ostatný
nie som zástancom tých frajeríkov s hudbou na plno, ktorý nevnímajú čo sa deje na ceste. Ale hlavne že to má BASS pyčo
v budúcnosti plánujem len výmenu rádia + zvážim výmenu reproduktorov za kvalitnejšie, hlavne výšky. Inak žiadne sprostosti. Som zvedavý čím sa pochvália ostatný
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nic extra, original radio Honda (pioner) s CD + 4 x origo repraciky. Uplne staci.
Rozmyslal som nad radio s dotykovou obrazovkou ale potom si vravim k comu mi to tam je
Rozmyslal som nad radio s dotykovou obrazovkou ale potom si vravim k comu mi to tam je
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- autorádio: Pioneer DEH-P7000UB + BT modul + 8GB USB kľúč
- v kufri: aktívny slim subwoofer Pioneer TS-WX77A
- vpredu: komponentné repro AudioSystem Radion 130
- pod sedadlom: zosilovač Vibe LiteBox Stereo 2
- v kufri: aktívny slim subwoofer Pioneer TS-WX77A
- vpredu: komponentné repro AudioSystem Radion 130
- pod sedadlom: zosilovač Vibe LiteBox Stereo 2
no k tym frajerikom takych nemam rad ani ja, ale sam subwoofer v aute mam pretoze si rad vychutnam bass pyčo nie len doma ale aj v aute....no a ja sa pochvalim radio Alpine CD/MP3/USB, repro vpredu zatial nejake sony, vzadu ovaly kenwood..... a dokonca aj sanitku pocujem ked ide
// MBC : nechces vymenit to PIO za Alpine?
// MBC : nechces vymenit to PIO za Alpine?