Všeobecná diskusia
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
zatial len radio a predky...
- Alpine CDA-9887
- kompa Impulse COMP 6.5
postupne sa bude dopĺňať...
- Alpine CDA-9887
- kompa Impulse COMP 6.5
postupne sa bude dopĺňať...
podla mna ani neslo zvacsit v oktavii priestor vzadu, kedze sa sedi v podstate nad zadnymi kolesami, tym je aj dany debilny pristup cez zadne dvere, holt, je to golf s vacsim kufrom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Blbosť, octa má väčší rázvor, oni dali moc velký kufor, to bol problém...
na margo autohifi - ja neviem čo mám, ale je to nahovno...
na margo autohifi - ja neviem čo mám, ale je to nahovno...
.
naco hifi? jaaaj, to ked chcete robit kolotocarov celemu sidlisku a balit skolacky z posledneho rocnika miestnej zakladnej skoly? Ale tak je to asi styl zabrat minimalne tretinu kufra nejakym subwooferom, hlavne ze ma pocuje cele sidlisko
(a najlepsie dat do kufra druhu baterku, 2kW zosik, samozrejme vsetko bez poistky a potom sa cudujete, ked vam horia auta)
(a najlepsie dat do kufra druhu baterku, 2kW zosik, samozrejme vsetko bez poistky a potom sa cudujete, ked vam horia auta)
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
4*repro+subwoofer+radio,mp3,usb+extra zosik..nic moc
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 27. Sep, 2010, 13:55, upravené celkom 1 krát.
stock radio + CD player (bez mp3 podpory)
a tusim to ma 4 repro (taktiez stock)
hrat to hra - neriesim
a tusim to ma 4 repro (taktiez stock)
hrat to hra - neriesim
lava, prava, lava, prava ...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nič extra. Rádio Alpine 103BT, vpredu komponentné repro rainbow a vzadu 3pásmové ovály hertz. Nič moc, ale do takej šunky stačí. Až na novom aute budem riešiť niečo lepšie.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
BAWO : Origos radio MK4 s navi a tv + 10 orig. reprakov + cd menic a subac v kufri.
FIAT: 8x Repro + Mp3 radio Panasonic + subac (bez zosiku, vsecko taha chudak radio )
FIAT: 8x Repro + Mp3 radio Panasonic + subac (bez zosiku, vsecko taha chudak radio )
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
Hmm, v aute mám nejaký asi 15 rokov starý Kenwood s odnímateľným panelom, ktorý ale "neodnímam", veď kto by to kradol a sériové repráky, t.j. vpredu 2+2 výšky, vzadu 2. Chystám sa to časom nejako skultúrniť, asi Becker rádio a nejaké slušnejšie 6 + 2 výšky repro, každopádne bez subwooferu - add jedna ho nechcem a add dva ho nie je kam dať, kufor je oddelený od auta...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Taktiez mam v aute seriove audio. Dovody su jednoduche. Radio je prepojene s ovladanim na volante a displejom palubneho pocitaca (radio ma samorejme aj vlastny displej), co mi velmi vyhovuje. Zvukovo mi plne dostacuje (v predu 2+2 repro, vzadu 2 repro), absenciu mp3 som vyriesil dokupenim "emulatora" cd menica na pamatovu kartu / usb kluc.
v pokazenej Nubire mam seriovky ktoré dosť že nestačia, jedna chyba je tá že sú umiestnené v predných dverách dole, čiže keď šoférujem tak moja lavá noha tlmí ten zvuk... tak či onak ich chcem niekedy vymeniť, ale je to hudba budúcnosti, najprv to treba dať dokopy a keď tam sedí ešte spolujazdec tak potom počujeme hudbu zo zadu viacmenej
na pomaly 20ročnom swifte sú také repráky že keď pridám ešte na kazetovom rádiu
ktorému sa nedá vybrať predný panel ale musím zobrať celé rádio basy, tak tie repraky len škvrčia a celkom sa dá na tom zasmiať len nahovno je potom to že keď tie basy stiahnem tak mi nehrajú ani výšky ani stredy čiže musim vypnúť rádio a nechať oddýchnuť tie repráky a časom sa napravia a hrajú aspon stredy a výšky, alebo možno len výšky skôr
na pomaly 20ročnom swifte sú také repráky že keď pridám ešte na kazetovom rádiu
ktorému sa nedá vybrať predný panel ale musím zobrať celé rádio basy, tak tie repraky len škvrčia a celkom sa dá na tom zasmiať len nahovno je potom to že keď tie basy stiahnem tak mi nehrajú ani výšky ani stredy čiže musim vypnúť rádio a nechať oddýchnuť tie repráky a časom sa napravia a hrajú aspon stredy a výšky, alebo možno len výšky skôr
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
podla mna v aute bohade staci ľ vpredu ľ vzadu na podmaz a nech sa da sustredit na cestu... a naco zapratat cely kufor trasucou sa bednou, radsej si tam dam rezervu
Steam: michalsveto
jo vidíš, zabudol som ešte že v Nubire mám aj subáč zapratalo to ani nie polovicu kufra, keď sme šli na chatu piati v aute, tak všetky veci sa tam zmestili... + rezervu mam pod tým plátom čiže nepotrebujem mať dve ak si to myslel tak že si tam dáš radšej rezervu
samozrejme keď som potreboval viacej miesta, tak som jednoducho subáč odpojil, odniesol domov a prevážal som si v kufri čo som chcel
samozrejme keď som potreboval viacej miesta, tak som jednoducho subáč odpojil, odniesol domov a prevážal som si v kufri čo som chcel
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
poznam par typkov co upichli subac na miesto rezervy
Steam: michalsveto
chlpatí ich majú radi potom nie vážne, na takéto zverstvá nie som, nech to hrá, ale nie tak že vytrieska okná...
.