EDIT: OCCT Linpack mi po par sekundach zatazenia (uz pri 25% zatazeni procesora) detekuje error... Parada!

Mozno si nejake ine nastavenie co si menil zabudol dat naspat, inak tie GTL v mojom pripade nerobili takmer nic, ale tebe moze niektore nastavenie pomoct k stabilite ine k nestabilite, treba najst to optimalne. Celkom dobry clanok ktory aj mne pomohol k taktovaniu C2Q je TU Su tam vysvetlene aj tie GTL.OkiGraphics napísal:EDIT: OCCT Linpack mi po par sekundach zatazenia (uz pri 25% zatazeni procesora) detekuje error... Parada!
Bios som menil asi pred 2mi mesiacmi, a ziadny novsi tam nie je.. aj v evereste som pozeral, mam verziu 1005, a ta je tam najnovsia, pod tym uz je len 1004leitho napísal:No vyzera to tak ze podla toho co som pozeral na ich stranke tvoju dosku tak v poslednom biose pribudla prave moznost FSB termination Voltage co je to iste CPU VTTtakze presne to co si potreboval, nahod si novy BIOS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=T ... templete=2
CPU PLL asi tvoja doska nebude mat kedze ide v podstate o Low-End, ale to ta velmi trapit ani nemusi, nieje to podstatna vec pri taktovani C2Q
Arctic freezer 7 PRO, meram to core tempom, everestom a OCCT sucasne, teploty si +/- 0.5 °C rovnake. 64°C je na jadro...Mučo Mačo napísal:cim to chladis,cim merias teploty? 64°C je na jadro alebo ako celok cpu ?
FSB Termination Voltage tam samozrejme mam, pisal som se nemam CPU VTT a CPU PLL....leitho napísal:A vravis ze v BIOSe nic ako CPU VTT, FSB Termination Voltage a vFSB nemas? holt musis mat pri takom FSB, to by si sa dostal tak na 3,3GHz stable ako pisal Dexter bez jeho zvysenia.
Mimochodom zdroj mas aky? dufam, ze to netaktujes na nejakom 350W no name...najlepsie by bolo keby si sem dal foto biosu kde mas fsb tie napatia a tak podobne
Ake Vcore a CPU VTT do neho pustas? InTake a OutTake nejake ventilatory tam okrem toho mas? najlepsie nejaka foto case? Zda sa mi to vela na Noctuu NH-U12P, ta to musi uchladit tak do tych 70°C pri plnych otackach.Mučo Mačo napísal:hmm..sorry,trochu budem OT,kto mi vysvetli, preco s takym slabym chladicom ma tak dobre teploty na takmer rovnakom procesore ako ja? mne to v lynxe podlizuje 80ku