Rapidshare - vsetko o sluzbe
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
Flashget verzia 1.9.6 nefunguje s premium uctom teraz.
Ti co nie su notoricki stahovaci staci aj free. Nemal som premium 3 mesiace a prezil som.
Jedine co mi vadi su tieto zmeny. Su prilis casto. Co si to nevadia prepocitat
Osobne stacilo aby to dali na rapidy. Chcem stiahnut zaplatim rapidmi za konkretny objem dat a hotovo.
Ti co nie su notoricki stahovaci staci aj free. Nemal som premium 3 mesiace a prezil som.
Jedine co mi vadi su tieto zmeny. Su prilis casto. Co si to nevadia prepocitat
Osobne stacilo aby to dali na rapidy. Chcem stiahnut zaplatim rapidmi za konkretny objem dat a hotovo.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj Rapid to nejako
rozmyslam nad prechodom na iny server
rozmyslam nad prechodom na iny server
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja nerozmyslam nad prechodom... Dobehnu mi tie body co mam, a uz si ziadnu podobnu sluzbu platit nebudem. Cez JDownloader je to v podstate aj tak zbytocne.
Hmm lenze co viem tak jdownloader nezvlada tu vylepsenu captchu. Myslim tu, ktora ti vyskoci ze mas opisat obrazok. Chces pri tom snad stale sediet?
-
- Moderátor
No ja ti neviem, mne to taha bez problemov. Samozrejme ze mi obcas vyhlasi ze "dnes uz z tejto ip nestiahnes nic", ale to mam uz na haku. Rapidshare uz proste neverim, za 3 mesiace dokazali 3x zmenit podmienky sluzby.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ano,treba opisovat..saozrejme..poznas nieco kde to to cita same ?steel napísal:Hmm lenze co viem tak jdownloader nezvlada tu vylepsenu captchu. Myslim tu, ktora ti vyskoci ze mas opisat obrazok. Chces pri tom snad stale sediet?
-
- Moderátor
No ja ti neviem... Mne JDownloader stahuje z premiumum uctu uplne bez problemov, bez akejkolvek captcha... Cez Free mi to tiez noc postahovalo veci...
Ano mas pravdu premium funguje v pohode. Ale skus stahovat ako free user z FS, oronu a pod. Neviem o tom, ze by jdownloader mal na toto riesenie.
RS si zabilo posledny klincek do rakvicky. To co robia je uz moc. Akonahle spravili prvu zmenu tak sa ludia presunuli inde, potom zaviedli 99 na mesiac a mam pocit, ze tym, ze ludia uz nestahuju z RS tak im klesli asi aj riadne trzby
RS si zabilo posledny klincek do rakvicky. To co robia je uz moc. Akonahle spravili prvu zmenu tak sa ludia presunuli inde, potom zaviedli 99 na mesiac a mam pocit, ze tym, ze ludia uz nestahuju z RS tak im klesli asi aj riadne trzby
-
- Moderátor
Iste, niektore sluzby nefunguju bez rucneho zadavania kodu. Ale tak treba stahovat z takych, kde to nie je problem. Depositfiles, megaupload... A ked uz potrebujem nieco z takeho, kde je to potrebne rucne zadavat, tak proste raz za cas dam na nestiahnuty subor reset a pockam tu minutu na vyzvu pre kod.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Kto nema premium na dakom file hosting serveri a nechce sa mu pridavat po jednom a stahovat, je na to downlaoder, ktory sam caka a stahuje. Tam, kde treba aj kod, tak staci linky pridat a zadat na vsetky cakajuce linky kody, ktore ukaze. Je to FreeRapid Downloader http://wordrider.net/freerapid/index.html
Daju sa tam aj premium ucty nastavit, nieco podobne ako jDownloader
Daju sa tam aj premium ucty nastavit, nieco podobne ako jDownloader
Spoiler: ukázať
Problem vsetkych tychto downloaderov je ze OCR nevie rozlustit tu novu captchu. A v tomto neni vynimka ani freerapid. Nemam s nim osobnu skusenost ale podla stranky ma featuru iba na simple captcha.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
pouzite na stahovanie priamo downloader od vyrobcu http://rapidshare.com/#!rapidtools/rapidtools_rsm
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
@MaxPayne: steel hovori o inych filehostingoch, rapidshare nie je problem pre ziadny downloader.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
rapid predsa nevyzaduje captcha..ale napr hotfile vzdyfaugusztin napísal:No ja ti neviem... Mne JDownloader stahuje z premiumum uctu uplne bez problemov, bez akejkolvek captcha... Cez Free mi to tiez noc postahovalo veci...
/
hej vlaste to iste tvrdis v prispevku vyssie
Nainstaloval som to a hned dal prec, potom co som pisal, ze nejde flashget v domneni, ze original downloader by mi stacil ale nic sa tam skoro neda nastavit. Odflaknuty program, ze to nie je mozneMaxPayne napísal:pouzite na stahovanie priamo downloader od vyrobcu http://rapidshare.com/#!rapidtools/rapidtools_rsm
Od vcera mam jdownloader v standalone verzii. Som zmiereny stym, ze ked sa nieco zmeni budem si musiet pockat na update pluginu, ale je to fajny program a odporucam aj dalsim.
I found paradise, it`s Ibiza.