Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak si najdi ty bohateho priatela
dakujem, aj nabuduce
proste si si to pytal nemal som na vyber
proste si si to pytal nemal som na vyber
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj tak najlepsi je shelby GT 500 KR (alias ford mustang vo svojej najznamejsej podobe)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
a veru, ze ma pravdu
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
k tej ankete, 40%: "Pre bežného človeka fajn, aspoň si môžem zvoliť alternatívnu trasu aby ma nebuzerovali"
Kto z Vas realne zmenil trasu len preto, ze na povodnej bola hlasena hliadka? Ak jazdite nadrbani, alebo s hasisom v kufri, tak samozrejme chapem... aj neplatna STK ci zadrzany vodicak su akceptovatlne dovody, ale inac?
Kto z Vas realne zmenil trasu len preto, ze na povodnej bola hlasena hliadka? Ak jazdite nadrbani, alebo s hasisom v kufri, tak samozrejme chapem... aj neplatna STK ci zadrzany vodicak su akceptovatlne dovody, ale inac?
ked mi povies ze si to nesoferoval tak by som ta najradsej prefackalHellAngel napísal:F1 som mal doma pred barakom
akoze masaker auto
na otazku ako je to mozne: segra mala naozaj bohateho priatela a prisiel na nu na tomto fare
Prečo? Pretože nevidím dôvod aby ma buzík v placatej čapici buzeroval keď sa na prećhádzke s druhým buzíkom nudí. Preto. Ozaj nemám potrebu znášať ich buzerácie, vymýšlanie si zákonov, či nebodaj báť sa o svoj majetok/zdravie...mirjak napísal:k tej ankete, 40%: "Pre bežného človeka fajn, aspoň si môžem zvoliť alternatívnu trasu aby ma nebuzerovali"
Vo sneEndy napísal:a veru, ze ma pravdu
a prečo? ja by som si do toho tiež nesadol (teda sadol, ale šoférovať isto nie, keďže tam len stačí fúknut do pedálu a ideš 100kmph)...hawkeye napísal:ked mi povies ze si to nesoferoval tak by som ta najradsej prefackalHellAngel napísal:F1 som mal doma pred barakom
akoze masaker auto
na otazku ako je to mozne: segra mala naozaj bohateho priatela a prisiel na nu na tomto fare
.
snake nehovor ze kebyze pred tvojim barakom zaparkujem F1 tak by si nemal to najvacsie nutkanie mi povedat ze daj zasoferovat
a este ked ten clovek dava tvoju sestru...poviem sestre nech mu da za vymenu od klucikov a je
a este ked ten clovek dava tvoju sestru...poviem sestre nech mu da za vymenu od klucikov a je
Kebyže zastavíš ty tak ťa *ebnem račňou, odtlačím auto, a poviem že došiel mafoš zo serede a šlohol ti ho
Nie fakt, to je moc to auto, nemá ABS, ESP, proste vidieť že tam človek MUSÍ byť jazdec (nie len obyčajný šofér), aby to dokázal ukočíkovať...
Mal by som strach ja osobne
Šoféroval som už veľa príšer, ale hento by som sa naozaj bál...
Nie fakt, to je moc to auto, nemá ABS, ESP, proste vidieť že tam človek MUSÍ byť jazdec (nie len obyčajný šofér), aby to dokázal ukočíkovať...
Mal by som strach ja osobne
Šoféroval som už veľa príšer, ale hento by som sa naozaj bál...
.
tak zrychloval by si na 3jke...ako ano mali by sme s tym problemy ale nemyslim si ze to je nezvladnutelne auto..
a sak klasika ako ked sadnes do auta co si este nesoferoval...skusis na neutrali,spojka,brzda,plyn ako reaguju...potom opatrny rozbeh a mas...ani nevies jak a isiel by si
a sak klasika ako ked sadnes do auta co si este nesoferoval...skusis na neutrali,spojka,brzda,plyn ako reaguju...potom opatrny rozbeh a mas...ani nevies jak a isiel by si
...tristo proti múruhawkeye napísal:ani nevies jak a isiel by si ...
že?
.