Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
jj, testovacie jazdy su dakedy fasa
a potom staci zahrat to na nevyhovujuci stav vozidla
a potom staci zahrat to na nevyhovujuci stav vozidla
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
lol, toto by mne nenapadlo
Normálka borec dokonca to môžeš uhrať aj na to že chceš vidieť akú má motor dynamiku
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
dobre vedieť, ale ja to asi moc nevyužijem
sranda bola v bazare, ked som bol s kamosom pozret Civic 1.6VTi... samozrejme sme na testovacej jazde skusali, ako to ide, takze po par minutach kludnej jazdy som skusil, ci zopne vtec a ci pojde bez problemov az po redline... ostal som prekvapeny, ked chlapik s kludom anglicana poznamenal, nieco v zmysle "supa ne?"
zase co sme boli skusat accorda, tak zenska ani len netusila, ako funguje vtec, iba teoriu, ze sa jedna o variabilne casovanie ventilov a ze to prinasa usporu paliva a nizsie emisie
zase co sme boli skusat accorda, tak zenska ani len netusila, ako funguje vtec, iba teoriu, ze sa jedna o variabilne casovanie ventilov a ze to prinasa usporu paliva a nizsie emisie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nepozna niekto dobreho lakernika v Nitre a okoli? Nejaky kkt mi rozbil na Mercedese svetlo, to som uz vymenil, ale potrebujem prestriekat dva male kusky 2x3 cm pri svetle. Robota na 15 minut, mam aj povodnu farbu.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
VTEC ani nespominajte,nieco uzasne
s bratrancom sme skusali 1,8l VTEC v Civic-u
s bratrancom sme skusali 1,8l VTEC v Civic-u
kym by si mu to hovoril, tak ten mafos zo Serede by ti ho corkol naozajSnake napísal:Kebyže zastavíš ty tak ťa *ebnem račňou, odtlačím auto, a poviem že došiel mafoš zo serede a šlohol ti ho
...
tak pravdu ste mali ze oktavka ma 55l nadrz
inak teraz som pozeral manual a tam je ze po dlhsej zatazi nechat 2min na volnobehu
inak teraz som pozeral manual a tam je ze po dlhsej zatazi nechat 2min na volnobehu
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
jasne plytvat drahocennym benzinom by chceli
Steam: michalsveto
preto ju spravili na naftu... tej skoda nebude peace
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nj benzin rules ja viem ale zase 4.4l/100km nedas jak sa mne dnes rano zadarilo..keby na pristavnom neni zapcha tak dam 4.2 urcite
na zaciatku pristavneho som mal 3.9l podla PP (+0.5l real) - isiel som 100-110, chcel som skusit aka bude spotreba ale potom na pristavnom sa islo 5-4-5-3-2-3-4-5-3 atd...takze nakoniec len 4.4
na zaciatku pristavneho som mal 3.9l podla PP (+0.5l real) - isiel som 100-110, chcel som skusit aka bude spotreba ale potom na pristavnom sa islo 5-4-5-3-2-3-4-5-3 atd...takze nakoniec len 4.4