film o facebooku
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ 
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
film o facebooku
Myslel by som si ze to bude ta najvacsia hovadina,ale asi je opak pravdou.Zobral si to pod taktovku Fincher (sedem,zodiac,fight club,ben button..) a vypada to zaujimavo
http://aktualne.centrum.cz/kultura/film ... ?id=678975
The Social network
http://www.csfd.cz/film/262711-the-social-network/

http://aktualne.centrum.cz/kultura/film ... ?id=678975
The Social network
					Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 21. Feb, 2011, 19:13, upravené celkom 2 krát.

- HellAngel
- Sponzor fóra gold 
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: film o facebooku
hmm tak ukazaka vyzerala fakt dobre, toto si isto pozriem  

NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper

- HellAngel
- Sponzor fóra gold 
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
The Social Network
dopozeral som akurat film o zakladatelovi facebook-u a hodnotenie?? 10/10
film nema chybu, trva 2 hodiny a co som sa docital tak mal byt este ohodne dlhsi, aspon teda podla scenara.
Doporucujem kazdemu kto sa zaujma o dianie vo svete IT

film nema chybu, trva 2 hodiny a co som sa docital tak mal byt este ohodne dlhsi, aspon teda podla scenara.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper

videl som to a velmi dobry film  ale nie az tak podla skutocnosti (Saverin tam bol vykresleny ako najlepsi a podvedeny ale v skutocnosti sa od zaciatku o FB moc nezaujimal a len doplatil na to)
 ale nie az tak podla skutocnosti (Saverin tam bol vykresleny ako najlepsi a podvedeny ale v skutocnosti sa od zaciatku o FB moc nezaujimal a len doplatil na to)

ale nie az tak podla skutocnosti (Saverin tam bol vykresleny ako najlepsi a podvedeny ale v skutocnosti sa od zaciatku o FB moc nezaujimal a len doplatil na to)
 ale nie az tak podla skutocnosti (Saverin tam bol vykresleny ako najlepsi a podvedeny ale v skutocnosti sa od zaciatku o FB moc nezaujimal a len doplatil na to)___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp

CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
hlavna postava mi v tom filme hrozne liezla na nervy so svojim spravanim a chytracenim  ...ale film je to paradicka
...ale film je to paradicka  tiez som inac cakal ze to bude daco typu dokumentarny film o facebook-u ako keby nestacilo ze som natom zavisli doma
 tiez som inac cakal ze to bude daco typu dokumentarny film o facebook-u ako keby nestacilo ze som natom zavisli doma  ...(ale povedal som si ze tam uz chodit nebudem, strata casu
...(ale povedal som si ze tam uz chodit nebudem, strata casu  )
 )

...ale film je to paradicka
...ale film je to paradicka  tiez som inac cakal ze to bude daco typu dokumentarny film o facebook-u ako keby nestacilo ze som natom zavisli doma
 tiez som inac cakal ze to bude daco typu dokumentarny film o facebook-u ako keby nestacilo ze som natom zavisli doma  ...(ale povedal som si ze tam uz chodit nebudem, strata casu
...(ale povedal som si ze tam uz chodit nebudem, strata casu  )
 )CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: MSI R4890-CYCLONE-OC, 1024DDR5/256b, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010+++Xbox360+++PS2

- hulo92
- Pokročilý používateľ 
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
vcera som to pozrel, a velmi dobry film, hlavna postava velmi dobre, sice divna ale mala neco do seba  najviac mi tam vadil justin timberlake. vazne dobry film, odporucam pozret
 najviac mi tam vadil justin timberlake. vazne dobry film, odporucam pozret

najviac mi tam vadil justin timberlake. vazne dobry film, odporucam pozret
 najviac mi tam vadil justin timberlake. vazne dobry film, odporucam pozretRe: The Social Network
HellAngel napísal:dopozeral som akurat film o zakladatelovi facebook-u a hodnotenie?? 10/10
ako sa volá ten film?
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w ,          Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ 
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
The Social network
videl so,celkom dobre to je,len som na konci trochu zavidel

videl so,celkom dobre to je,len som na konci trochu zavidel

- Maverick777
- Nový používateľ 
- Dátum registrácie: St 15. Dec, 2010, 22:27
celkom slušný film , páčilo sa mi ,že vo filme sa relatívne dosť menil dej a musel som často rozmýšlať nad tým čo sa tam vlastne deje   ...
 ...

...
 ...Chase: Silverstone Precision PS05b ; MB: Asus M4A87TD/USB 3.0 ; CPU: AMD Phenom x2 555 BE @ X3 3,6Ghz + AC Freezer PRO Rev.2 ; RAM: A-DATA 2x2GB 1600Mhz DDR3 ; GPU: Asus GTX460 TOP ; HDD: Western Digital 500GB 7200rpm ; PSU: Fortron FSP550 80 PLUS

- Mirdis
- Moderátor 
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Paradny filmik  Spomenul som si na svojich spolubyvajucich, ktori pri kodeni taktiez nevnimaju
 Spomenul som si na svojich spolubyvajucich, ktori pri kodeni taktiez nevnimaju 

NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)

NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
povedenej film.....