Plynové zbrane
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Plynové zbrane
Má tu niekto z fóra plynovú zbraň? Ak áno, je to porovnateĺné s klasickou ( ten efekt, ak vystrelíte, či to má rovnaký/podobný ) . uvažujem totiž, že čokúpiť frajerke na Vianoce a jej sen je mať zbrojný pas, avšak toľko e až nemám a plynové zbrane ako som pozeral idú nové za celkom dobrú cenu ( od cca 50e hore ).
Nie, nie je to vtip, viem, že ak jej niečo také kúpim, budem musieť sekať dobrotu a báť sa aby som neprišiel o niečo cenné
Nie, nie je to vtip, viem, že ak jej niečo také kúpim, budem musieť sekať dobrotu a báť sa aby som neprišiel o niečo cenné
Re: Plynové zbrane
Nedávno prešla zmena v zákone - plynovku si cez net kúpiť už nemôžeš, treba osobne. Teda ale ak chceš second hand, tak neviem.
Efekt so slepákmi je fajn, svetelný aj zvukový, trocha trhne rukou a hlavne fajne zapiští v ušiach
Inak je to ale dosť oštara, nesmie sa vyťahovať na verejnosti, ani strieľať. Ak ju použiješ, treba to nahlásiť fízlom...samozrejme si nerobím ilúzie že by to niekto robil, ale protivný sused sa nájde vždy.
Efekt so slepákmi je fajn, svetelný aj zvukový, trocha trhne rukou a hlavne fajne zapiští v ušiach
Inak je to ale dosť oštara, nesmie sa vyťahovať na verejnosti, ani strieľať. Ak ju použiješ, treba to nahlásiť fízlom...samozrejme si nerobím ilúzie že by to niekto robil, ale protivný sused sa nájde vždy.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
To viem, čítal som to už niekde, že je potrebné predložiť občiansky. ( dúfam, že to stihnem, lebo mám 5 dní pred Vianocami 18... ).
Náhodou nevieš, ako to je so strelnicou? Môže si tam ísť za určitých podmienok zastrieľať hocikto? Teda napr pod dohľadom inštruktora/ pod. ? ( v prípade, ak by nevyšla plynová zbraň )
Náhodou nevieš, ako to je so strelnicou? Môže si tam ísť za určitých podmienok zastrieľať hocikto? Teda napr pod dohľadom inštruktora/ pod. ? ( v prípade, ak by nevyšla plynová zbraň )
Plynovka je najväčšia chujovina aká existuje. Ak chceš plyn, kúp si nejaký sprej, prípadne niečo, čo nevyzerá ako pištoľ. Vytasíš na mňa plyn a garantujem ti, že nebudem študovať či je ostrá alebo nie, ale rovno vytiahnem ostrú... Ale keď ti ten "imidž" za to stojí, páči sa.
Čo sa týka strelnice, tak pokiaľ nie si športový strelec, tak (aj bez papierov) tuším od 21+ s inštruktorom.
Čo sa týka strelnice, tak pokiaľ nie si športový strelec, tak (aj bez papierov) tuším od 21+ s inštruktorom.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No frajerku zaujímajú zbrane, chcela by mať niekedy aj zbrojný pas ( ak sa podarí ), čítal som o plynovke a preto sa pýtam, lebo k nej netrebamať ZP.
A čo z toho bude mať? Na terč sa z toho strieľať nedá, ak chceš robiť hluk a dym, tak jej stačí pištol na kapsle alebo krabička "pirátov".
Vravím, plynovka je absolútna somarina a už duplom, pokiaľ to kúpiš niekomu, kto chce reálnu zbraň.
Radšej počkať na 21 a vyriešiť si normálne papiere, ktoré nie sú ani drahé, ani nedostupné, stačí len rozumný dôvod (manipulácia s peniazmi, alebo napríklad sebaobrana, stačí jedno dve ohlásenia prepadnutia policajtom a následne žiadosť. Nikde sa netvrdí, že musia nájsť aj páchateľa činu, ktorý sa vlastne tak úplne nemusel ani stať).
Zamysli sa nad tým, čo by mala z plynovky? Pocit, že má "zbraň"? Ten prejde z plynovky za týždeň. Že sa môže cítiť bezpečnejšie? Ale kde, v kabelke sprej je ďaleko lepšie riešenie. Machrovanie pred kamarátmi? Možno, ale načo je to dobré...
Vravím, plynovka je absolútna somarina a už duplom, pokiaľ to kúpiš niekomu, kto chce reálnu zbraň.
Radšej počkať na 21 a vyriešiť si normálne papiere, ktoré nie sú ani drahé, ani nedostupné, stačí len rozumný dôvod (manipulácia s peniazmi, alebo napríklad sebaobrana, stačí jedno dve ohlásenia prepadnutia policajtom a následne žiadosť. Nikde sa netvrdí, že musia nájsť aj páchateľa činu, ktorý sa vlastne tak úplne nemusel ani stať).
Zamysli sa nad tým, čo by mala z plynovky? Pocit, že má "zbraň"? Ten prejde z plynovky za týždeň. Že sa môže cítiť bezpečnejšie? Ale kde, v kabelke sprej je ďaleko lepšie riešenie. Machrovanie pred kamarátmi? Možno, ale načo je to dobré...
Ak máš frajerku čo sa zaujíma o zbrane (strelné rezné atp), tak si dávaj veľký pozor na svoj sexuálny život
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Snake: to je zatiaľ pohoda, neplánujem ju podvádzať
Jaffar: takže asi sa na plynovku vykašlem, napísal som na jednu strelnicu v KE, že aké sú podmienky atď, takže čakám na odpoveď.
ďakujem za info
Jaffar: takže asi sa na plynovku vykašlem, napísal som na jednu strelnicu v KE, že aké sú podmienky atď, takže čakám na odpoveď.
ďakujem za info
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
no podla mna by airsoftka bola vacsia zabava pre tvoju frajerku ako plynova pistol, dizajnovo sa daju kupit pekne a hlavne moze si pre zabavu strielat na terc uzije si s tym viac srandy ako s plynovou zbranou, stacit jej bude aj nejaka pistol nemusis jej kupovat gulomet...
Tiež si myslím. Airsoft, prípadne paintball by plnil účel asi ďaleko lepšie než plynofka.---Diablo--- napísal:...
kup jej sportovy luk ... normalny zozenies za par stovak eur ...Krutibrko napísal:...
plus potrenuje ruky
a netreba na to zbrojny pas
PS: kladkostroj nekupuj, ak ti je zivot mily (a ani ruky nepotrenuje)...
lava, prava, lava, prava ...
Keď už luk, tak radšej klasiku nie? Nejaký slabší longbow (povedzme 45 librák, to by snáď utiahla ešte...)galen napísal:kup jej sportovy luk ... normalny zozenies za par stovak eur ...
To stojí ďaleko menej a vyzerá lepšie imho
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nejaku peknu kvalitnu kovovu airsoftovu pistol s blowbackom na plyn
Spoiler: ukázať
airsoftovky sa daju lacno z polska, Brko ty to nemas ani daleko skocit za hranice