Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak ti potom zle ráta priemerku, a zle ráta dojazdy, alebo máš pototo plavák, keď budeš zas na minime, dojdi do GA, pichneme na VAG a pozreme koľko paliva je v nádrži (ozvi sa mi však deň predtým )
//alebo si nenatankoval full ale len si myslíš
.
pistol vyhodila 2x tak asi bolo full..teda asi ale ten plavak moze byt posratySnake napísal:tak ti potom zle ráta priemerku, a zle ráta dojazdy, alebo máš pototo plavák, keď budeš zas na minime, dojdi do GA, pichneme na VAG a pozreme koľko paliva je v nádrži (ozvi sa mi však deň predtým )
ale ak by som sa mohol zastavit tak by som dobehol..napisem ti vecer SS
dik
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Snake, ty robis automechanika alebo co? alebo len dobre vybaveny entuziasta?
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak dnes som to bol zas natantkovat to plnej a tu je spotreba:
Průměrná spotřeba: 9,96 l / 100 km
ja som vravel ze Vam tie pekne priemery pokazim ale je fakt ze teraz som viacmenej frkal tu po dedinach a ziadna dlhsia trasa sa nekonala
Průměrná spotřeba: 9,96 l / 100 km
ja som vravel ze Vam tie pekne priemery pokazim ale je fakt ze teraz som viacmenej frkal tu po dedinach a ziadna dlhsia trasa sa nekonala
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
Snake, to co bolo za fasa auto v najlepsom moznom stave?
octavia z aaauto stocena o 640tis. km (staci citat)
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- landrower
- Pokročilý používateľ
tolko som sa docital to bola recnicka otazka, skor konstatovanie
ja som zatiaľ nabehal za 2 roky(od 9/7/2008 mám vodičák) okolo 53tisíc km, čo sa mi zdá celkom slušné. každopádne som rád že mám možnosť každý deň jazdiť s nejakým autom teraz od júla moc nejazdím ale do vianoc by som mal byť zase mobilný s Nubirkou
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
asi ti penila nafta, nechaj to chvilu odstat. Inak ked to dostanes az po hrdlo, tak sa opri o auto a trochu s nim zatras, este tam vlezu 2-3 litrehawkeye napísal:pistol vyhodila 2x tak asi bolo full..teda asi ale ten plavak moze byt posraty
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
zato ty na tankovanie sereš ako vidím
Nafta mu penila lebo nepoužíva VIF
Nafta mu penila lebo nepoužíva VIF
.
ved nebudem spekulovat, vonku bolo skaredo, som tam rychlo natlacil trochu benzinu a utekal domov... inak mam nadhernu spotrebu, mal by som si dat skorej budik, lebo vecne nestiham do roboty
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja som zistil ze je jedno o kolko skorej vstanem aj tak rovnako nestiham
- landrower
- Pokročilý používateľ