Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Hah, by ma zaujímalo, kto v ankete označil 2mega+.. Nuž ale whatever...
Každopádne si myslím, že vypovedajúcejšia anketa by bola, koľko za rok sa najazdí. Inak ja ani netuším koľko mám, voľakedy som jazdil pekelne málo, teraz sú mesiace, že dám 3000 - 5000, takže neviem. Strelím asi niečo, čo mi príde realistické...
Každopádne si myslím, že vypovedajúcejšia anketa by bola, koľko za rok sa najazdí. Inak ja ani netuším koľko mám, voľakedy som jazdil pekelne málo, teraz sú mesiace, že dám 3000 - 5000, takže neviem. Strelím asi niečo, čo mi príde realistické...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked som najazdil tak par stovak metrov, do kilometra dvoch urcite, kam sa ratam?
dal som ze "este nejazdim" radsej (kedze co by ste od 16rocneho mohli cakat ze )
dal som ze "este nejazdim" radsej (kedze co by ste od 16rocneho mohli cakat ze )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Dneska mam za sebou zaujimavu skusenost Vyberal som zopar veci z auta - turbo, alternator, starter, servo cerpadlo, vrtulu, chladic, zhavice, termostat, RJ, ... Predtym vzdy tak jednu vec a ono ked to clovek vyhadzuje rad radom, tak sa to zda az neuveritelne lahke. Som zvedavy kolko radosti budem mat ked to budem nahadzovat.
ADD: k tym km. Som si myslel , ze na svoj vek mam pekne km odjazdene, ale teraz ked vidim 2x zaskrtnute tie 2 mega, tak zacinam byt na pochybach
ADD: k tym km. Som si myslel , ze na svoj vek mam pekne km odjazdene, ale teraz ked vidim 2x zaskrtnute tie 2 mega, tak zacinam byt na pochybach
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Tie dva mega sú psychicky chorí dvaja členovia ktorí si myslia že sú vtipní, neboj, vie sa kto to je, príde čas keď na nich toto vytiahnem, až sa od hanby prepadnú
PS: daj to do lanky dokopy vole chcem ťa tam videť!
PS: daj to do lanky dokopy vole chcem ťa tam videť!
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
fakt by ma zaujimalo kto to bol
ale tiez by ma zaujimalo ci chapete pojmu "anonymna anketa" lebo pochybujem ze niekomu napisali a priznali sa
//Snake: o anketách môžme diskutovať inde, viedla sa tu debata na 2 strany ktorú si zmeškal, a kto hovorí že anketa je anonymná?
ale tiez by ma zaujimalo ci chapete pojmu "anonymna anketa" lebo pochybujem ze niekomu napisali a priznali sa
//Snake: o anketách môžme diskutovať inde, viedla sa tu debata na 2 strany ktorú si zmeškal, a kto hovorí že anketa je anonymná?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Ja som skôr nečakal toľko "nejazdiacich" ...číta nás dosť nevodičov, oh boy
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Namiesto nejazdim tam malo byt Nemam vodicak (zatial)
čiže nejazdí , a čo ten čo VP má ale nemá na čom jazdiť? takto to pokrýva obe možnosti...
.
- qq6600
- Používateľ
Povedzme si ,ti ked si este nemal vodicak,nikdy si nesiel po nejakej dedinskej ceste ,medzi dedinami,atd?
Nie, ja keď som šoféroval bolo to:
a) na konzole/ PC
b) na súkr. pozemku
V tomto štáte sa človek bojí sadnúť za volant aj s VP, nieto ešte bez neho...
a) na konzole/ PC
b) na súkr. pozemku
V tomto štáte sa človek bojí sadnúť za volant aj s VP, nieto ešte bez neho...
.
- qq6600
- Používateľ
hrdina urcite nie ,samozrejme nikdy to niesu velmo frekventovane cesty.A zatial ma zeleni nezastavili,a dufam ,ze este nejakych tych 10 mesiacov ani nezastavia...
Ale na Babette ma uz buzerovali ,to som ale nemal ani prilbu ani doklady ,proste nic, nastastie to dopadlo iba slovnym pokarhanim
Ale na Babette ma uz buzerovali ,to som ale nemal ani prilbu ani doklady ,proste nic, nastastie to dopadlo iba slovnym pokarhanim
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mám bývalého spolužiaka, ktorý jazdí na cestách od 16ich? má aj vlastné auto, proste polícia mu nič nespraví....