metamorf napísal:kosican napísal: a koniec koncov otvarame 4 pobocku v ke
hypac tesco Kosice takze asi az tak zle natom tie shopiky niesu ktore predavaju ludom za naozaj dobre ceny
....
to ako ked uz sa dnes pod pobockou firmy rozumie skolska lavica ci co to tam je, s piatimi polozkami na "sklade", polozena na prizemi v dargove tak to uz potom neviem no.
a v tescu tak to si pozriem. tiez tam rozlozis nejaky pultik? navrhujem pri stanku s cestovinami.
a este jedna otazka. konecne si pridal servisne strediska. len nechapem naco tam riesis NBD zaruku na DELL, zaruku na MIO?
ja ti pomozem. neskopiroval si ich ty od niekoho? ALE ano skopiroval. no uz aj student strednej skoly viete ze po akcii copy/paste nasleduje kontrola. tebe kontrola zjavne chyba. to by si nezabudal na to ze ak ti ABCdata posle tovar koncakovi tak je tvojou psou povinnostou vytlacit fakturu a poslat ju postou. lenze taky doporuceny list stoji asi tak euro a to by si prisiel o polovicu marze.
a este by ma zaujimalo ci je v poriadku, ked zakaznika obmedzujes minimalnym nakupom vo vyske 50 Eur. myslim ze na to nemas pravo a ked budem mat chut a cas tak si to aj pohladam. mozno skusim objednat nejake media a uvidime co s objednavkou urobis.
zlate zlate zlate
zlatuckeeeeeeeee jaka to zavist nam sem dosla
nie nie v Dargove je to klasicky obchod
uplne v pohode pohodicke ziadna skolska lavica tvoja idea alebo tvoje oci asi nevidia alebo nevedia rozoznat rozdiel medzi lavicou a klasickou predajnou alebo pultami
to co je moja povinost a co nieje to teba do toho hovno ja posielam a robim setko tak jak mam inak by som tu nebol a nepisal a nesmial sa
k otazke co urobim ked si objednas media ? jednouducho nic takych debilkov rovno mazem a ze ich je a to co si ty myslis mi je hlboko ale naozaj hlboko u prdele
ty radsej nemysli a nato naco mam a nemam pravo tebaje do toho vies co ? to uz snad vies z hore uvedeneho je to moja vec moj obchod a nie tvoj obchod ty si u seba rob a davaj si prava a podmienky ake ty chces
a ktomu co ja tam riesim v servis. strediskach to ze to ty nechapes nieje moj problem ale tvoj ty asi toho viac nechapes alebo nechces chapat tak to nechap dell je tam lebo tam chcem aby bolo alebo mas pocit ze len jeden sklad existuje v republike? alebo mas pocit ze nejaky ten dell nepredam ???? taktiez nejake to mio??????????? znovu sa len opakujem radsej sa do toho nestaraj do coho ta nic ....
s pozdravom ostavaj