Formula 1 všetko sem
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Re: F1 a okolo toho
Tak toto bola fakt dokonalá GP!!! Jediná zlá vec pre mňa bola otočka Trulliho pred koncom, ktorá našťastie skončila bez búračky...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
tak uz nam ostali o titul iba 4ria...
nemozem si pomoct mam ten pocit ze ten weber moze zabranit buracke, ale voci priamym superom to akosi "nezvlada"
nemozem si pomoct mam ten pocit ze ten weber moze zabranit buracke, ale voci priamym superom to akosi "nezvlada"
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
este by som H neodpisoval, W nezvlada veru tie suboje, nechce uhnut nech sa deje cokolvek...
- Timeshifter
- Používateľ
No, čo sa týka pretekov, boli super... Čerešničkou na torte bol požiarnický zákrok Heikkiho, ala superhrdinu-požiarnika v akcii
Čo sa týka búračky, tak si myslím, že to bola chyba oboch. Webber bol na vnútrajšku trošku pozadu Hamiltonovi, ale mal výhodu byť vnútri. Bol príliš okatý a myslel si, že mu Hamilton nechá miesto. Hamilton mu to miesto nazačiatku aj spravil a išiel to trošku naširšie, no za vrcholom zákruty to skosil dovnútra a zatvoril Webbera mimo ideálnej stopy (čo sa BTW nemôže, ale niekedy to parktizujú jazdci, ikeď nie takto okato). Ten si asi myslel, že to Hamilton nespraví, tak tade išiel optimisticky a to brzdenie v poslednej chvíli mu už prd pomohlo. Vyzeralo to tak, že Hamiltonovi nabúral spojlerom do zadného kolesa, a ten potom v nasledujúcej zákrute dostal otočku (asi kvôli spôsobenému defektu na tom kolese) a dojazdil. No, stáva sa, ale fakt je, že Webber bol už v dosť veľa búračkách... No, to bol aj Hamilton...
Čo sa týka búračky, tak si myslím, že to bola chyba oboch. Webber bol na vnútrajšku trošku pozadu Hamiltonovi, ale mal výhodu byť vnútri. Bol príliš okatý a myslel si, že mu Hamilton nechá miesto. Hamilton mu to miesto nazačiatku aj spravil a išiel to trošku naširšie, no za vrcholom zákruty to skosil dovnútra a zatvoril Webbera mimo ideálnej stopy (čo sa BTW nemôže, ale niekedy to parktizujú jazdci, ikeď nie takto okato). Ten si asi myslel, že to Hamilton nespraví, tak tade išiel optimisticky a to brzdenie v poslednej chvíli mu už prd pomohlo. Vyzeralo to tak, že Hamiltonovi nabúral spojlerom do zadného kolesa, a ten potom v nasledujúcej zákrute dostal otočku (asi kvôli spôsobenému defektu na tom kolese) a dojazdil. No, stáva sa, ale fakt je, že Webber bol už v dosť veľa búračkách... No, to bol aj Hamilton...
bolo to natesno medzi H & W. H bol už v jednom úseku skoro o jednu dĺžku pred W. teraz sa už ľahko hovorí, ale H mohol ísť viac vonkajšiu stopu a bol by ostal prvý. Weber išiel ozaj neskoro na brzdy a výjazd zo zákruty by mal o ničom.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
weber nesel na brzdy vobec
byt tam massa tak by tu kiru presel ukazkovo
tak ho trafil kedze mu to vyhovovalo
rovnako jazdila aj ista nemecka ....
vypocitavo a povedane jazykom pretekara " tvrdo"
byt tam massa tak by tu kiru presel ukazkovo
tak ho trafil kedze mu to vyhovovalo
rovnako jazdila aj ista nemecka ....
vypocitavo a povedane jazykom pretekara " tvrdo"
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
pochybujem ze ho trafil lebo mu to vyhovovalo, ved mohol lahko zlomit aj svoj zaves predneho kolesa a mohol sa tesit alonso...
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
no už som si dávnejšie všimol, že tie Webberove defensívne manévre sú za hranou a na GP Sinagapuru sa to len potvrdilo ... viď GP Turecka 2010 alebo aj GP Brazílie 09
a čo je zvláštne, stewardi sú ako slepí ... za takéto "zákroky" by hocikto iný inkasoval drive-thru´, ale Webber je akoby nedotknuteľný
a čo je zvláštne, stewardi sú ako slepí ... za takéto "zákroky" by hocikto iný inkasoval drive-thru´, ale Webber je akoby nedotknuteľný
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
No ale vies co by to boli potom za preteky bez takychto situacii, kto by to sledoval..., ja nie, a to som fanusik Hamiltona
- lezgy
- Pokročilý používateľ
evidentne nove testy monopostov poskodili najviac mclaren a pomohli najviac ferari
mclaren dneskom skoncil definitivne
motivaciou by mohlo byt tretie miesto medzi jednotlivcami pri utopii diskvalifikacie redbulu, ktori to dovalcuju az do ciela
specialne ma zaujima ci prekopu vetela k titulu
celkom pekne preteky po pociatocnej nude
mclaren dneskom skoncil definitivne
motivaciou by mohlo byt tretie miesto medzi jednotlivcami pri utopii diskvalifikacie redbulu, ktori to dovalcuju az do ciela
specialne ma zaujima ci prekopu vetela k titulu
celkom pekne preteky po pociatocnej nude
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Timeshifter
- Používateľ
Aké testy? Sakra, niečo som zmeškal?lezgy napísal:evidentne nove testy monopostov poskodili najviac mclaren a pomohli najviac ferari
Ináč, VC celkom dobrá, taký jemný nadpriemer tejto sezóny - škoda vypadnutia Kubicu, čakal som, že premieša pozície 8-6 v rebríčku jazdcov, ta ale to sa stáva, že kolesá same odpadávajú Obaja japonci sa postarali o trošku vzrušenia, hlavne v tej ostrej zákrute boli pekné súboje.
Hamilton to dosť tlačil, bolo to vidieť aj na tom dyme z bŕzd, a znovu mu to nevyšlo, chlapec má tento rok nešťastie...
Na majstra momentálne tipujem Vettela alebo Alonsa...
//EDIT: Ináč, videli ste race edit GP Singapuru na f1.com? Strašne odfláknutý...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Testy = testy flexibility predneho kridla. Teda to, na co sa McL stazoval u Ferrari a RB.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
A Kubica tiez, pretoze toto iste spravil na minulych pretekoch, cerstve pneumatiky robia zazraky...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Lenze Koba to robil cely zavod, nielen po vymene pneu.