Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
hm..nebavili sme sa o dnešku? Kvôli tomu som dnešok hodil na zajtra...teraz čas nemáš čo?
.
ja som pisal ze skorej pondelok/utorok a ze skorej utorok lebo finisujeme s projektom..
sorry ak doslo k nedorozumeniu...fu teraz uz ee, po celom dni v robote som dolamany a jedno s druhym...zajtra to je u mna na 98% hocikedy vlastne...predpoklad ze uteciem z roboty 15.20, cize okolo 4, pol 5 v GA by sa dalo..ak mas teda cas
ak nie tak povedz ktory den a uz sa zariadim
sorry ak doslo k nedorozumeniu...fu teraz uz ee, po celom dni v robote som dolamany a jedno s druhym...zajtra to je u mna na 98% hocikedy vlastne...predpoklad ze uteciem z roboty 15.20, cize okolo 4, pol 5 v GA by sa dalo..ak mas teda cas
ak nie tak povedz ktory den a uz sa zariadim
Spoiler: ukázať
zajtra brnkni a dohodneme sa (uvidím aj ja časovo ako budem na tom)
.
oki jasne
edit: pozeram ze som vcera pisal ze dneska zavolam..kua sry snake, v robote boli fofry a uplne som zabudol ze sa mam ozvat dnes.
zajtra urcite volam
edit: pozeram ze som vcera pisal ze dneska zavolam..kua sry snake, v robote boli fofry a uplne som zabudol ze sa mam ozvat dnes.
zajtra urcite volam
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tie stanice so zlym palivom by som nebral tragicky. Napriklad Tesco benzinka je len v jednom pripade, co by som teda bral skor ako nejaku zavadu konkretnej cerpacej stanice. ale napriklad taka Logistic a Unicorn sa tam oobjavuje prlis casto a aj v roznych mestach. Tu by som povdal ze sa jedna naozaj o nekaju manipulaciu s benzinom v sirsom spektre.
Pneumatiky: Testy pneumatik je biznis, preto pozerat sa na testy pneumatik je ako skoro ako divat sa opici do za*ku. Cize sa nedozviete nic podstatne okrem toho kto kolko penazi dal. Radsej pobeham po forach, popitatm sa tam uzivatelov na nejake pneumosky s sktorymi maju dobre skusenosti a este sa poradim s bratrancom ktory ma pneu servis uz nejaky ten rok.
Pneumatiky: Testy pneumatik je biznis, preto pozerat sa na testy pneumatik je ako skoro ako divat sa opici do za*ku. Cize sa nedozviete nic podstatne okrem toho kto kolko penazi dal. Radsej pobeham po forach, popitatm sa tam uzivatelov na nejake pneumosky s sktorymi maju dobre skusenosti a este sa poradim s bratrancom ktory ma pneu servis uz nejaky ten rok.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
no ale niecoho sa drzat musis...cize ja berem aj taketo testy ako jednu zo stranok kde pozriet.
ultragrip 7+ su super ale teraz by som si kupil asi dunlop sp winter alebo continental
ultragrip 7+ su super ale teraz by som si kupil asi dunlop sp winter alebo continental
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jasne ze sa treba pozriet, ale pekne to napisal legzy. Je vidiet ako vyrobcovia gum manipuluju s testami. A radsej dam na rady ludom co maju s tym skusenosti ako sa drzat testov, ktore su podla mna ksor o peniazoch ako o kvalite (kapitalizmus). Preto existuju taketo fora kde si ludia radia a predavaju svoje skusenosti.
mna by zaujimalo, podla coho porovnavate (subjektivne) zimne pneu? Teda, ze pisete ze tieto su fajn, a tieto nie a neviemco ...
Jedine, co si na pneu z predoslej zimy pametam, je to, ci hucali alebo nie. Porovnat jazdne vlasnosti s rocnym odstupom je asi nemozne. Jedine, ze by ste prezuvali pocas zimy. Minulu zimu som kupil Barum Polaris 185/60 R14, cize ziadny pretekarsky rozmer, proste nech to ma co najlepsi grip na snehu, a su podla mna fajn, lebo nehucia, inak ich posudit neviem, kedze v zime si nedovolim rezat zakruty na troch kolesach ani ziadne podobne chobotiny.
Jedine, co si na pneu z predoslej zimy pametam, je to, ci hucali alebo nie. Porovnat jazdne vlasnosti s rocnym odstupom je asi nemozne. Jedine, ze by ste prezuvali pocas zimy. Minulu zimu som kupil Barum Polaris 185/60 R14, cize ziadny pretekarsky rozmer, proste nech to ma co najlepsi grip na snehu, a su podla mna fajn, lebo nehucia, inak ich posudit neviem, kedze v zime si nedovolim rezat zakruty na troch kolesach ani ziadne podobne chobotiny.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Kvalitu zimnych gum je poznat hlavne na zadokolkach,a poviem ti ,ze rozdiel to je poriadny.Bratranec mal na BMW obute Matadory a na nich sa nemohol pohnut ani z krizovatky(dezen minimalne 6mm),tie vymenil za Fuldy a nebol problem ani s kopeckom...
samozrejme obe rovnaky rozmer
samozrejme obe rovnaky rozmer
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no ale pri predokolke moc rozdiel neni pokial viem ne?
Steam: michalsveto
Jasne, ze je. Najlepsie uvidis rozdiel v kvalite po povedzme aspon dvoch-troch rokoch - t.j. guma uz straca vlastnosti a to hlavne na ujazdenej/zmrznutej vrstve. Nejde o to aky tam bude dezen, ale zmes uz nebude drzat a lahko poletis kade lahsie. Mam to odskusane, stare michelliny v porovnani s matador a barum...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
tazko porovnavat a fakt s odstupom 1roka...minimalne UG7+ drzia nenormalne stopu pri prudkom brzdeni + abs..auto proste drzi rovnu stopu...v 50km pri prudkom otacani dolava a doprava som auto neroztocil a drzalo pekne stopu...
na felde mi barumi smykali ovela viac...ine som zatial porobnat nemohol
na felde mi barumi smykali ovela viac...ine som zatial porobnat nemohol
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to je jasne s tou zmesou. Ani sa nedoporuca jazdit na zimakoch viacej ako 3 sezony, potom uz nesplanju ani len cast z toho co by mali. Ja budem teraz po zime kupovat nove gumy zimne. Teraz mam nokian a som s nimi spokojny. na 4x4 su uplne super. Aj ludia co ich maju na stvorkolkach si ich pochvaliju
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
tak som prešiel
táranie na emiskách nebolo nič extra. Hodil tomu asi 5x 4550RPM, podržal a bolo
idem zaslepiť EGR lebo to ide ako sračka
táranie na emiskách nebolo nič extra. Hodil tomu asi 5x 4550RPM, podržal a bolo
idem zaslepiť EGR lebo to ide ako sračka