Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
480? celkom zaujimava kara, no mne osobne sa moc nepaci a to kde si take vyhrabal? na vlastne oci som to ja ani nevidel
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Dnes som bol prvýkrát v autoškole, vyplniť prihlášku a tak ( máme 2 pekné slečny v skupine ).
skludni hormon ...Krutibrko napísal:Dnes som bol prvýkrát v autoškole, vyplniť prihlášku a tak ( máme 2 pekné slečny v skupine ).
mas jazdit na auticku, nie na spoluziackach ... iked ak budu potrebovat doucit teoriu, tak sa samozrejme mozes ponuknut
hlavne si spomen na tu tvoju krasavicu, co je naruzliva a chce si robit zbrojny pas ...
PS: autoskola ... hmm ... ja som mal instruktorku na jazdy
lava, prava, lava, prava ...
Netuším, môžeš hľadať http://www.imcdb.org/vehicles_make-Volvo.htmlhawkeye napísal:940 , nie je to nahodou to iste auto co bolo na zaciatku commanda?:D
toto je jedno z mala volvo co by som bral hned
a 480 som este na vlastne oci nevidel..zaujimavy kusok
480 som videl prvýkrát keď som mal asi 5, odvtedy nič kým som nekúpil svoju. Potom, ak nerátam zrazy som ju videl na ceste 3x.
V Čechách ich je "hodne", keď mi povieš písmeno zo značky a farbu, tak ti poviem kto to jeHellAngel napísal:tato 480 minule stala u nas pred kupelami. mal ceske znacky.
Ale riť, poctivo som to zháňal, za polroka bola na Slovensku napredaj jediná, tú som zobral. Ostatné, čo sa priebežne objavia sú ešte väčšie vraky, teraz by som bral už len z Nemecka alebo Holandska.Snake napísal:to je jaffar ukradol to jedine
Zohnať nejakú aspoň trochu slušnú, pokiaľ človek nechce socku výbavu je problém už aj tam (v podstate pod 4000€ neexistuje), takže moja za 2000€ bol ešte dobrý kauf...
Ja tiež, dobrá pitcha... Ešte že som vedel jazdiť už predtým... Inak bola veľmi seksy, cca 45 rokov, asi 100 kíl, ale chodila furt minisuknička, výstrihy, čižmy na kolená, no kurv@ z Panónskej hadr. Nemusím asi hovoriť, že pravé zrkadlo som sa väčšinou bál nastavovaťgalen napísal:PS: autoskola ... hmm ... ja som mal instruktorku na jazdy
ja som mal finalnu jazdu s policjatkou.PS: autoskola ... hmm ... ja som mal instruktorku na jazdy
Dusila ma cca 20 min a ked sme isli okolo zastavky, tak mi povedala aby som to zakoncil na nej.
Reku, ze co, to vazne? Ona ano. Tak som to zakoncil tam kde chcela a bolo. Ona spokojna, ja tiez,
vodicak som dostal.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- landrower
- Pokročilý používateľ
pocujte, technicka otazka, kolko stoji AB vodicak orientacne? o kolko je drahsi od B?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Aký je v otm rozdiel? Koĺko stojí ešte na vozík? čo by ste mi ešte odporúčali, ktoré robiť? Oco sa ma pýtal, že či nechcem viac vecí....
však vozík do 750kg máš automaticky, aký ešte chceš? Budeš ťahať viac?
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
B na auto, AB auto + motorka (v B je len do 50ccm a 45km/h moped )Krutibrko napísal:Aký je v otm rozdiel?...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Snake: áno , preto sa pýtam ( veterány + podobne )
skus si dat aj Acko, nikdy nevies, kedy ti kto ponukne motorku na povozenie, ci uz 125ku, alebo 1000+cmm^3Krutibrko napísal:Snake: áno , preto sa pýtam ( veterány + podobne )
ostatne, aj skutre do mesta su fajn, ale tie 50kubikove su bzuciaky ... na 125ke sa uz da jazdit, ale potrebujes silnesi vodicak ako AM...
a ak sa nehodlas zivit ako kamionista (ja nemozem vediet co ta bavi) tak zbytocne ist do kamionu...
PS: ak to urobis teraz, tak neriskujes, ze niekeddy ked to budes robit dodatocne, tak ti vezmu cely vodicak, lebo neprejdes zdravovedou, ci jakym frasom ...
lava, prava, lava, prava ...
bohovská reakcia
6000th post!!
mne toto urobil chlapik na krizovatke na cervenej. VYskocil z auta otvoril spolujazdcove dvere na mojom aute a zacal zjapat. Som mu len povedal ze ked skonci nech zavrie dvere bo zima je.
6000th post!!
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
a teda vie niekto orientacne aky je cenovy rozdiel B a AB?