Postovne a dodanie sponzorskych predmetov
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Takze tato objednavka do Bratislavy :
Pokial dobre pocitam tak je to 7 poharov a 7 pier tj.
7 x pohar = 7 x 100 Sk = 700, Sk
7 x pero = 7 x 40 Sk = 280, Sk
postovne 60,Sk
---------------------------------------------
Celkom : 1040,Sk
Platba je na ucet :
cislo uctu : 2622716264 / 1100
ciastka : 1040 Sk
Konstantny symbol : 0008
ucel platby : Meno toho komu posielam
Dohodli ste sa vobec ako to chcete platit? Ci kazdy osobitne alebo vsetci spolu?
Pokial dobre pocitam tak je to 7 poharov a 7 pier tj.
7 x pohar = 7 x 100 Sk = 700, Sk
7 x pero = 7 x 40 Sk = 280, Sk
postovne 60,Sk
---------------------------------------------
Celkom : 1040,Sk
Platba je na ucet :
ciastka : 1040 Sk
ucel platby : Meno toho komu posielam
Dohodli ste sa vobec ako to chcete platit? Ci kazdy osobitne alebo vsetci spolu?
Naposledy upravil/-a RP v Po 30. Jan, 2006, 14:25, upravené celkom 1 krát.
- killswitch
- VIP
- killswitch
- VIP
podla mna bude najlepsie ak zaplati kazdy sam....najlepsie uz dnes
EDIT:prepac RP teraz som si precital ss.no co sa tyka platby,neviem ci sa dohodneme v jednom dni,ze to zaplatime spolu,cize si myslim,ze bude najlepsie to zaplatit kazdy zvlast..
EDIT2:sak kukam kam mi zmizla sprava.ale vidim,ze si si poradil s mojim spamom
EDIT:prepac RP teraz som si precital ss.no co sa tyka platby,neviem ci sa dohodneme v jednom dni,ze to zaplatime spolu,cize si myslim,ze bude najlepsie to zaplatit kazdy zvlast..
Naposledy upravil/-a killswitch v Po 30. Jan, 2006, 14:00, upravené celkom 2 krát.
Za 1 pohar + 2 pera je, 180 Skkillswitch napísal:prosim RP vyjadri sa.
ja pocitam s 100+40+40+10(?)=190,-...
vyjadri sa RP nech viem kolko ti mam poslat...podla moznosti aby som to mohol poslat uz dnes.
Postovne neplatite ...len jeden z Vas a to 60 Sk za balik. Dohodnite sa kto.
Alebo mozem postovne rozdelit medzi vas a kazdemu priratat 12 Sk postovne - ste piati, 60 / 5 = 12 Sk.
Ak chcete platit osobitne od kazdeho potrebujem fakturacne udaje kedze to pojde cez viac faktur a kazdemu budem musiet dat ine variabilne cislo ...tj. kazdy mi musi napisat a ja kazdemu musi odpisat. A az potom kazdy zaplati.
Jasne, dohodnite sa a poslite mi udaje komu to poslat a udaje na fakturaciu (ci zaplatite spolu alebo osobitne to je jedno, len to potrebujem vediet vopred).killswitch napísal:podla mna bude najlepsie ak zaplati kazdy sam....najlepsie uz dnes
Balik je zabaleny a mozem ho poslat aj hned zajtra rano.
- killswitch
- VIP
vsetkym zucastnenym blavakom som poslal SS nech sa tu vyjadria.ja by som to aj zaplatil cele,ale musite chapat,ze vas vobec nepoznam a preto bude lepsie ak co najskor poslete RP svoje inicialy a zaplatime kazdy zvlast.60sk postovne zaplatim ja,aby sa predoslo veciam,keby jeden odstupil a chybalo by 12sk.potom pri odovzdavani mi kazdy prinesie zuvacku :o
prosim o rychle jednanie nech ma uz RP s nami pokoj.
p.s.:akonahle sem RP napises,ze to tak moze byt(platba kazdy zvlast),hned ti posielam 240,-Sk...
p.s.:akonahle sem RP napises,ze to tak moze byt(platba kazdy zvlast),hned ti posielam 240,-Sk...
Ok, mozte platit kazdy osobitne.killswitch napísal:vsetkym zucastnenym blavakom som poslal SS nech sa tu vyjadria.ja by som to aj zaplatil cele,ale musite chapat,ze vas vobec nepoznam a preto bude lepsie ak co najskor poslete RP svoje inicialy a zaplatime kazdy zvlast.60sk postovne zaplatim ja,aby sa predoslo veciam,keby jeden odstupil a chybalo by 12sk.potom pri odovzdavani mi kazdy prinesie zuvacku :o
Aby som vedel od koho platba prisla tak platite takto
ciastka : ... kazdy svoju ...tj. za pohar 100 a pero 40 Sk ...a spocitat dohromady
ucel platby : Vase meno - nie prezyvka ale meno a prezvisko
Meno a adresu mi poslite na mail pc@pc.sk, nech Vam mozem vystavit potvrdenie o zaplateni.
A aby som nezabudol, dik ze podporujete pretaktovanie.sk
- killswitch
- VIP
Kedze platite osobitne tak by kazdy mal dat iny variabilny symbol. Tak radsej nedavaj ziaden, aby sa to nepomiesalo.killswitch napísal:som z ruzinova(okruh mileticova-zimny stadion),pripadne sa mozme stretnut aj v meste niekde vsetci naraz...
dakujem RP,prave idem do banky poslat mojich 240,-sk...
este som sa chcel RP spytat:v maily si mi spominal aj variabilny symbol:60013
mam tam pripisat aj ten?
Cize variabilny symbol nevyplnat.