Cafte
tak mi dosla trpezlivost a povedal som ze vymenime nasu pokazenu umyvacku riadu nakolko odkedy som si na nu zvykol tak mi chyba viac ako frajerka.
Potrebujem vybrat umyvacku riadu ale vela o tom neviem. Bol som pozerat aj po elektrach ale maju tam toho malo vylozeneho a vacsinou len tie drahsie.
Umyvacka musi byt 45cm siroka idealne volne stojaca (aj ked ju dam pod linku) a v cenovom rozmedzi 200 - 280 € max 300.
Mala by dobre umyvat, vela nezrat a mala by mat funkciu proti vyteceniu/preteceniu/vytopeniu no proste kazda znacka to vola inak.
Ak mate niekto skusenosti pripadne sa v tom vyznate tak pls poradte.
dakujem
EDIT: zatial moj tip je
Haier DW9 TFE3 za 260,- s DPH z Fastplusu
Umývačka riadu
Umývačka riadu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Umývačka riadu
My mame umyvacku znacky Ardo, ma dost vela programov to rodicia kupovali asi v nay .. cenu netusim
zatial uvyma vsetko perfektne ... vsetko sa leskne a ani na poharoch neostavaju ziadne zaschnute farebne malinovky
zatial uvyma vsetko perfektne ... vsetko sa leskne a ani na poharoch neostavaju ziadne zaschnute farebne malinovky
ked umyvacku, tak jedine whirpool. Mame ma 10 rokov a v pohode ide a ked som sa ja stahoval do svojho, tak tiez som whirpoolku bral. Hm ale konkretny model do cca 300€ ti neporadim, ja mam model za dvojnasobok tej sumy.
Naposledy upravil/-a newmi v Po 18. Okt, 2010, 15:35, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Skus sa poobzerat po znacke BEKO, su to lacne dobre spotrebice a maju 5 rokov zaruku. Ak sa nemylim vyraba to Whirlpool. Konkretny model ti neporadim lebo ja sa obzeram po 60 cm.
no na znaku whirpool mam alergiu
co som sa pytal servisakov tak whirpool ako znacka uz niekolko rokov nepatri k najlepsim skor ku kazovym
objednal som elelctrolux ESF 43020 mali ju v andreashope za 292 co je super cena
co som sa pytal servisakov tak whirpool ako znacka uz niekolko rokov nepatri k najlepsim skor ku kazovym
objednal som elelctrolux ESF 43020 mali ju v andreashope za 292 co je super cena