Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ja by som nasiel aj 10€
co sa tky Wv, no co k tomu dodat. Asi len tolko: Skoda ukazala ze sa da hrat rovnaka dobra hudba a nemusi sa do toho vlozit tolko penazi. Skoda ze je Skoda pod WV. Za Komancov mohla vyreabat len ludove modely, sportove a futuristickejsie modely nikdy neuvideli svetlo sveta ( co je skoda, lebo mali fakt par krasnych prototipov) a za socialneho kapitalizmu ju zas tlaci dole silnejsi koncern.
co sa tky Wv, no co k tomu dodat. Asi len tolko: Skoda ukazala ze sa da hrat rovnaka dobra hudba a nemusi sa do toho vlozit tolko penazi. Skoda ze je Skoda pod WV. Za Komancov mohla vyreabat len ludove modely, sportove a futuristickejsie modely nikdy neuvideli svetlo sveta ( co je skoda, lebo mali fakt par krasnych prototipov) a za socialneho kapitalizmu ju zas tlaci dole silnejsi koncern.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ja si ich nechamSnake napísal:beardie je v brne, povedzte mu nech tam zavolá a opýta sax_x_x_x napísal:Beries aj stravne ? Dam 3 stravace za 3,33€
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no tak co zakladne modely uz ani kolesa pomaly nebudu mat, ved tie uz su teraz fakt "komous vybava"
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Osobne keby som mohol, tak by som hneď kupoval nejakú škodu. ( hoci aj rapid ).
keby škoda nebola pod VW, tak už nie je, to je jedna vec, ale potom je tu druhá strana, a to tá, že kým Škoda bola ľudové auto (preto mi je sympatickejšia vždy 120/Rapidka než OII/SII), tak teraz je to iba o prachoch. Odporúčam pozrieť Škodu Tudor (krásne auto), aj to zamietli fašisti...HellAngel napísal:ja by som nasiel aj 10€
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
gt-r je fakt haluzne auto, myslim ze ovela krajsie ako nejake cacane ferrari... aj jeho starsi surodenec bol velmi podareny... ak by ste sa uspokojili tak myslim ze na skyline by ste nazbierali
R34 sa dá zohnať za celkom slušné peniaze (aj s prestavbou na LHD), ale, GTT/GTR R34ky sú autá ktoré neodpúšťajú chyby vodiča (aj keď sú AWD = kvázi RWD), je to veľmi nebezpečné auto, a pokiaľ človek nemá fakt roky praxe, tak sa na tom zabije...
GT-R is too nervous and evil . Skyline driver must have excellent driving skills, he must be able to understand its behavior. Get a car that forgives driver's mistakes - GT-R isn't a forgiver.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ten koncept noveho tudoru bol fakt pekny len tudor je typ karoserie ne? to asi bolo len konceptove meno, ak by to dali do vyroby urcite by tomu dali nake ine
BTW: adad, nemal si ty cisto nahodou ban? tak sa mi zdalo ze som to niekde videl, tak ci som uz uplne mimo, alebo to bol docasny, alebo co?
BTW: adad, nemal si ty cisto nahodou ban? tak sa mi zdalo ze som to niekde videl, tak ci som uz uplne mimo, alebo to bol docasny, alebo co?
Bol to mesačný, Tudor bolo kupéčko, oni ho zrušili kvôli tomu, že Škodovka je entry-level/family car. Na "Sporty" sú tu posraté 4 kruhy...
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
mne sa lubi este caterham, to je taka pol cesta medzi motakrou a autom... chcel by som si ho niekedy oskusat, cena nie je az tak out ako gt-r nove...
. napr. na offic. stranke caterhamu je niekolko peknych auticok za nie az tak vela...
// landrower: mal som na mesiac
. napr. na offic. stranke caterhamu je niekolko peknych auticok za nie az tak vela...
// landrower: mal som na mesiac
- landrower
- Pokročilý používateľ
lebo pokial viem tak napriklad rapida je typ karoserie "tudor" (vedomost z AT magazinu, coz bol celkom solidny casopis, kym vychadzal..)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Swine nemecké..
Krásne auto a oni ho zrušia
Krásne auto a oni ho zrušia
pre bezp. nás všech, dúfajme že nie.1adad1 napísal:... chcel by som si ho niekedy oskusat...
PS: o tej firme by si ani nevedel kebyže ho netestujú v TG To už fakt radšej nový Atom.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ahaho, ciastocne mam pravdu
//inak, Caterham moze poznat aj z hier - TDU, CRC a mozno aj ineTudor je staršie označenie pre typ karosérie s dvoma dverami so zatvorenou najmenej štvormiestnou karosériou s pevnou strechou.
V súčasnosti sa už pojem tudor bežne nepoužíva, nepozná ho ani slovenská legislatíva. Nahradil ho pojem dvojdverový sedan.
Takto slovíčkárčiť, to je horšie než znásilnenie ...
naj bolo aj tak BMW - štvordverové coupé
Každý vie ako som to myslel
naj bolo aj tak BMW - štvordverové coupé
Každý vie ako som to myslel
.