Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nuz, garaz by sa nasla, cas sa najde vzdy a myslim ze poznam ludi co by mi helfli so zlozitejsimi vecami
horsie by to bolo s financovanim
to by rychlo uviazlo... ale minimalne sa pokusim vyrovnat a nastriekat tie hnusne narazniky, cierny plast neznasam... no uvidim na buduci rok (teda, rok, mesiac aj 4 dni )
hlavne je nech to dotedy nezhnije... karoseria sa da lahko relativne spravit ale ak zhnije podvozok tak to nebude mat zmysel....
hlavne sa bojim o prevodovku, ta uz ma taku "uvolnenejsiu" prevadzku ale tak nic priserne zatial, uz som aj nove horsie drzal
ked sa to tak vezme, mame na tom pod 100tis a vecsinu casu garazovana... tak to snad bude OK, rozhodne prve co spravim ked bude moja, pojde pekne na rampu / nad jamu a dobre ocekujem podvozok....
a vyviazem ti kable co visia spod autoradia, fuj
horsie by to bolo s financovanim
to by rychlo uviazlo... ale minimalne sa pokusim vyrovnat a nastriekat tie hnusne narazniky, cierny plast neznasam... no uvidim na buduci rok (teda, rok, mesiac aj 4 dni )
hlavne je nech to dotedy nezhnije... karoseria sa da lahko relativne spravit ale ak zhnije podvozok tak to nebude mat zmysel....
hlavne sa bojim o prevodovku, ta uz ma taku "uvolnenejsiu" prevadzku ale tak nic priserne zatial, uz som aj nove horsie drzal
ked sa to tak vezme, mame na tom pod 100tis a vecsinu casu garazovana... tak to snad bude OK, rozhodne prve co spravim ked bude moja, pojde pekne na rampu / nad jamu a dobre ocekujem podvozok....
a vyviazem ti kable co visia spod autoradia, fuj
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
striekanie je prave veda, aj ked to v pimp my ride vyzera jednoducho, na vlastnej kozi (vlastnom aute) poznas, ako sa to da strasne zbabrat aj ked mas takmer idealne podmienky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
snake, felda zere 95 a ma to aj v papieroch (mpi verzia ktoru som mal/mam v rodine) ty rozpravas asi o tej pre rusakoch s karbecom.
co sa tyka spotreby, to mam v priemere 11l/100km po tych 35t km co natom mam za 2 roky - 3850e. neratam zrazy kde islo 30+ litrov za par minut ;D
co sa tika v-power, auto sa mi nato dusilo, kaslalo, tah na hovno, nizke otacky nic, ojeb. radsej 98 z agipky, ten sa mi videl lepsi, len v porovnani cena/prejdene km, to nevychadzalo o nic lepsie
co sa tyka spotreby, to mam v priemere 11l/100km po tych 35t km co natom mam za 2 roky - 3850e. neratam zrazy kde islo 30+ litrov za par minut ;D
co sa tika v-power, auto sa mi nato dusilo, kaslalo, tah na hovno, nizke otacky nic, ojeb. radsej 98 z agipky, ten sa mi videl lepsi, len v porovnani cena/prejdene km, to nevychadzalo o nic lepsie
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
striekanie daj robit niekomu kto ma stym skusenosti. Vediet dobre nastriekat auto je umenie. Taky domaci striekaci (mal som s nimi skusenost) ti akurat tak spravia stekance a bude to vyzerat otrasne.
Podvozok jednoznacne namazat gumo asfaltom alebo niecim podobny co sa pouziva.To ti predlzi ziotnost podvozku o hooodne rokov.
To ze ma felda pod 100tk nic neznamena. Segtr sa kupovalo auto, felda od znameho. Mala nabehnaych 85tk, ale ten stav motora no otras, padali otackym´, zhasinal... OMG. Vravel som im ze radsej kupit nieco lepsie zabehnute. &tak ale nakoniec ju kupili. Vsetko sa v nej sere a odchadza. Este ze ju kupili za 1000€
Podvozok jednoznacne namazat gumo asfaltom alebo niecim podobny co sa pouziva.To ti predlzi ziotnost podvozku o hooodne rokov.
To ze ma felda pod 100tk nic neznamena. Segtr sa kupovalo auto, felda od znameho. Mala nabehnaych 85tk, ale ten stav motora no otras, padali otackym´, zhasinal... OMG. Vravel som im ze radsej kupit nieco lepsie zabehnute. &tak ale nakoniec ju kupili. Vsetko sa v nej sere a odchadza. Este ze ju kupili za 1000€
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
to máš tak, laik kupujúci auto, hotové nešťastie...
však zažívam na sebe aspoň že som šrot dostal a nekupoval
však zažívam na sebe aspoň že som šrot dostal a nekupoval
inak tu dakto spominal par stran dozadu, ze skrabol naraznik na novom gole... ked je lak novy, tak sa da trafit odtien, lakos by to mal zvladnut za par korun a urcite nebude vidiet rozdiel. Pripadne sa trafi takmer identicky odtien a lak sa roznesie po vecsej casti dielu, idealne k najblizsej hrane, kde sa lame svetlo, cenovo by to malo byt okolo 30-50€, mozno trochu drahsie, ale asi lepsie, ako sa babrat s nejakou ceruzkou za 15€ s neistym vysledkom. Mne teraz v lete opravovali zadnu cast, lebo do mna nacuvali. Sice sa striekali komplet cele diely (kedze platila poistovna ), ale aj s tymi vedlajsimi dielmi to sedi takmer na nepoznanie, a to je 14 rocny lak. Ja som si to vsimol az po dlhom skumani, ked mi lakos povedal, ze tam pridal fialovu perlet, tak proti slnku sa to na krajoch inak leskne, ale som sa na to vyslovene musel sustredit. Inak mam prelakovane takmer cele auto, vecsina veci sla cez poistku, kedze ma pooskierali a poobijali, iba srnku som si zrazil sam. Este mi niekto suchne predne dvere a predne blatniky a mam to komplet v novom laku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Hej ja som to pisal a vdaka za radu. Ale ako poznam vw, bolo by to asi drahsie (teda v autorizovanom servise, bo auto je este v zaruke). A tie skrabance su celkom male, cize skoda aj tych 50€ Asi radsej pockam kedy tam nebude nieco vacsie Je to plastovy naraznik, tak hrdzaviet tam nema co.
- landrower
- Pokročilý používateľ
btw, ja sa technickeho stavu nebojim - viem docela dobre co je na odchode a co je OK (napr. kulisy radenia uz maju najlepsie za sebou )
mne by sa rano zisli zimne a na cestu domov letne
cize zatial na letnych ficim rozmyslal som ci cez vikend neprezut ale ma sa zase troska oteplit
cize zatial na letnych ficim rozmyslal som ci cez vikend neprezut ale ma sa zase troska oteplit
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ja cez víkend prehodím kola
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
ja by som chcel ist prezut cez tyzden, cez pracovnu dobu, lebo co som pozeral vsade ludia stoja v pneuservise
sak si stojte keby bolo vonku mínus nepovedal by som ani slovo...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
nechapem naco chodit kvoli gumam do pneuservisu? na zimu stacia aj plechace (aj tak sa v zime nicia jak svina) a teda ked ma clovek druhu sadu kol so zimnymi tak to prehodi za pol hodku sam zadara