AHojte,
potreboval by som pomoct s tymto problemom:
Chcel som otestovat nove RAMKY (povodne Patriot, nove Geil). Pri bootovani s novymi ramkami vyhodilo blue screen. Tak som spustil MEMTEST pri ktorom vsak PC zamrzlo. 1 modul je zly (to som zistil nasledne pri teste na GA DS4 doske).
Po vymene ramiek a zapnuti energie do zdroja vsak na doske len blikaju tlacidla RESET a START a ROG connector. Nic ine sa nedeje. Nejde nastartovat PC, proste nic.
Skusal som resetovat CMOS, menil som ramky vo vsetkych slotoch, vytiahol som komplet celu dosku a nainstaloval nanovo ... stale rovnake...blikanie a nic ine.
Najhorsie na tom je, ze nemam ani LCD POSTER, ktory sa dodava standartdne v prislusenstve a ktory zobrazuje aj hardwarove chyby pocas startovania.
Ak by ste niekto mohli pozicat tento LCD POSTER, velmi by ste mi pomohli...urcite by to bolo za odmenu ... PLS
Vie mi niekto poradit, co by som mohol este skusit?
Diky moc
ASUS maximus II formula power error
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Júl, 2005, 20:00
ASUS maximus II formula power error
||CPUAMD Phenom II X4 955 @3.8Ghz ||MB ASUS Crosshair IV Formula ||CASE CoolerMaster Elite 330||PSU CoolerMaster Real Power M620 ||RAM 2 x 4GB Patriot DDR3 1333MHz ||GPU EvGA GTX560ti ||Zvuk Creative Extreme Gamer X-Fi ||Genius 5.1 SW 5000 ||HDDS-ATAII Barracuda 7200.11 1TB 7200rpm 32MB ||DVD+/-RW ASUS DRW-1814BLT Lightscribe ||LCD ASUS 22" LCD VW222S 2ms ||
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: ASUS maximus II formula power error
ked su RAMky v slotoch pipa bios alebo nie a ked ich vyberes pipa???
ja som mal presne rovnaky problem na P5E Deluxe(len som nemenil RAMky ale odisli mi tie co som tam mal a pri testovani zamrzol comp a uz nenakopol)
takze ja to vidim na vadne RAM sloty (moj problem bol tu) => reklamacia
ja som mal presne rovnaky problem na P5E Deluxe(len som nemenil RAMky ale odisli mi tie co som tam mal a pri testovani zamrzol comp a uz nenakopol)
takze ja to vidim na vadne RAM sloty (moj problem bol tu) => reklamacia
-
- Nový používateľ
no ja nemozem komp ani zapnut ... len blikaju START a RESET tlacitka na doske a nic nereaguje ... aj s ramkami aj bez ramiek (funkcnych)
reklamacia nie je mozna...nemam doklad, kupoval som z druhej ruky
kde by som mohol dat dosku opravit??? je to vobec mozne???
dik
reklamacia nie je mozna...nemam doklad, kupoval som z druhej ruky
kde by som mohol dat dosku opravit??? je to vobec mozne???
dik
||CPUAMD Phenom II X4 955 @3.8Ghz ||MB ASUS Crosshair IV Formula ||CASE CoolerMaster Elite 330||PSU CoolerMaster Real Power M620 ||RAM 2 x 4GB Patriot DDR3 1333MHz ||GPU EvGA GTX560ti ||Zvuk Creative Extreme Gamer X-Fi ||Genius 5.1 SW 5000 ||HDDS-ATAII Barracuda 7200.11 1TB 7200rpm 32MB ||DVD+/-RW ASUS DRW-1814BLT Lightscribe ||LCD ASUS 22" LCD VW222S 2ms ||
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
no tak neviem mne to robilo trochu ine veci doma to aj tak nemas ako inak otestovat ale ak mas moznost skus iny zdroj procesor atd nic ine ti nezostava
a opravit asi tazko dalo by sa mozno ale jedine v specializovanom servise a pohybujem ze by to bola lacna zalezistost (niekto doma by sa mozno do toho pustil ale to by musel byt iny macher a aj to by musela byt odpalena nejaka vec bezne nehraditelna (kondenzator, obycajny tranzistor atd.) lebo ak by to bol nejaky integrac v horsom pripade samotny chipset nebola by ziadna sanca dostat nahradu)
a opravit asi tazko dalo by sa mozno ale jedine v specializovanom servise a pohybujem ze by to bola lacna zalezistost (niekto doma by sa mozno do toho pustil ale to by musel byt iny macher a aj to by musela byt odpalena nejaka vec bezne nehraditelna (kondenzator, obycajny tranzistor atd.) lebo ak by to bol nejaky integrac v horsom pripade samotny chipset nebola by ziadna sanca dostat nahradu)
-
- Nový používateľ
tak nakoniec som poskusal komponenty na druhom PC a hned ako prvy isiel zdroj ... a ten nefunguje Forton Blue Storm II 500W, ma uz 3 roky a odisiel ... neviem ci to bolo tou zlou ramkou
zdroj sice svieti po zapnuti do elektriny ale PC nejde zapnut (testoval som to na Gigabyte DS4)
tak dik za pomoc
zdroj sice svieti po zapnuti do elektriny ale PC nejde zapnut (testoval som to na Gigabyte DS4)
tak dik za pomoc