Menil som v mojom pc dosku, procesor, grafiku, ramky, disk. No v podstate vsetko

Tak som napojil sata disk (stary pata ostal tiez napojeny, taktiez mechanika) a miesto povodnych 2x512MB 667 RAM som skusil napojit 2x2GB 800 (doska podporuje max 2GB 667), ci ich to nahodou nehltne... Po zapnuti sa vsetko zaplo, roztocilo ako ma, akurat na monitore nic, akoby nebol pripojeny (dvi), tak som pc vypol (dlhym podrzanim power on gombika) a ze popozeram, ci je vsetko dobre zapojene, podotahovane a popripade zapojim monitor na VGA. Tak som siel PC znova zapnut, ale po zapnuti sa nic nedialo, akoby nebol v elektrike, resp. sa na pol sekundy akoby fany (v zdroji a na procaku, grafiku som nevidel) zapli a hned vypli, trosku s nimi cuklo. Po odpojeni sata, pata, usb kablov z dosky, taktiez grafiky (defacto zapojena len doska s procesorom) problem pretrvava.
Tie ramky to hadam nemali ako zapricinit (cakal som, ze mi zobrazi akoby som mal napojenu len jednu 2GB 667), ten sata disk som nikdy predtym neskusal, ale mal by byt funkcny (kupeny od ruky). Zdroj som dal premerat a hodnoty boli OK. Odpalil som dosku? Co to mohlo sposobit?

THX