Všeobecná diskusia
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
To by bolo blbé.
Videl by som niekoho, ako by si zapaloval cigu pri šoférovaní.. A teraz chcem zákaz, aby fajčiari prestali šoférovať..
Videl by som niekoho, ako by si zapaloval cigu pri šoférovaní.. A teraz chcem zákaz, aby fajčiari prestali šoférovať..
ako nehnevaj sa, ale ano ...Sphyn0x napísal:To by bolo blbé.
vies kolko nehod rocne zapricini spadnuty ohorok cigarety ?
nebudes verit, ale viac ako spadnuty telefon ...
lava, prava, lava, prava ...
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Nehnevám sa, vôbec.. Myslel som to tak povediac vážne.
a) nejde o to že to nebolo dokázateľné, ale dnes existujú firmy ktoré toto ponúkajú (stáčanie odometru), kamarátsky sa to bude robiť stále
b) k šitnému sa nevyjadrujem, lebo by ma asi zavreli...
b) k šitnému sa nevyjadrujem, lebo by ma asi zavreli...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak akoze ja som za to ze clovek sa pri soferovani nema venovat nicomu inemu... ci uz telefon (leda handsfree, ale aj to vyrusuje riadne..), ciga, alebo hocico ine...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
nie, bohuzial ani jej...Snake napísal:spolujazdkyňa môže byť?
kedze to rozptyluje sofera od sledovania situacie a diania na ceste ...
samozrejme, v stojacom aute to je jedno ... a ... co si co budeme klamat ... na zadnych sedadlach je miesta viac ... iked predne sa daju sklopit (ale u vodica zavadzia volant, a zaklon na volant-klakson nieje zrovna ehm ... no) ...
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
hm neni to idealne pre jazdu autom, ale kvoli neskorsej jazde jej nemozes povedat nech da pokoj
(proste dilema asi )
(proste dilema asi )
Poviem to takto: Keď prestanú "makléri" čítať esemesky, mejlovať a telefonovať za volantom, tak ja si prestanem zapaľovať cigaretu (čo mi zaberie tak 3 sekundy).
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ked sa stane nehodova situacia (dajme tomu ze ti vbehne srnka) tak sa staci len na chvilku pozriet do spetneho zrkadla a kym sa pozries spet na cestu uz moze byt neskoro. Ale som za aby sa za volantom prestalo fajcit. Za mobili by som daval vyzsiu pokutu. Ved handsfree dnes stoji 5-10€ takze kto potrebuje telefonovat si myslim ze ziadna velka investicia.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
pri mobile horsie ako to ze mas jednu ruku plnu je ze si nesustredeny a je pravda ze ta ciga je teda menej nebezpecna v tomto smere... horsie je ked ti padne na gate alebo kam tak to uz ta aj dobre popali, myknes sa... a tam to zacina byt nebezpecne...
Ja by som Snekovi zakázal šoférovať však prosím Vás - fajčí to počas jazdy, možno aj čosi iné robí a to ešte neviete, čo nosí v kufri. Ja som to veľmi dobre videl na Lanke...úplne by som mu zobral vodičák...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
z huby si mi to zobral :-DGABO napísal:Ja by som Snekovi zakázal šoférovať však prosím Vás - fajčí to počas jazdy...