vsimol si niekto, ze na memory Bandwidth je u 6870 len 134.4 Gbps ale u 6850 az 128.0 GB/s (to mame 1024 Gbps

Hint: spravny udaj ma byt GB/s na memory bandwidth
podla man tie ceny urcite do zimy pojdu dole. Ocakavam, ze nvidia ma urcite daake eso v rukave, kedze je tam strasna 200€ priepast medzi GTX470 a GTX480 a tu otvara priestor na nejaky medznik a urcite konkurent pre AMD daakej rady 6900 za cenu 6870 ale od NVIDIAAndrew007 napísal:Tak silno rozmyslam ci uz hned zobrat Sapphire 6870 alebo pockat na neref. verzie chladenia. . ?
Necakaj na nereferencne, z mojich skusenosti su vsetky na hovno, hlavne co sa tyka hlucnosti (ked sa bavime o ATi.. resp. AMD po novom...) a podpory chladicov (nie na kazde neref. PCB musi pasovat chladic, ktory mozno kupis).Andrew007 napísal:Tak silno rozmyslam ci uz hned zobrat Sapphire 6870 alebo pockat na neref. verzie chladenia. . ?
Aj ja si myslím, že je lepšie referenčné PCB + nejaký kvalitný chladičBrandoo napísal:Necakaj na nereferencne, z mojich skusenosti su vsetky na hovno, hlavne co sa tyka hlucnosti (ked sa bavime o ATi.. resp. AMD po novom...) a podpory chladicov (nie na kazde neref. PCB musi pasovat chladic, ktory mozno kupis).Andrew007 napísal:Tak silno rozmyslam ci uz hned zobrat Sapphire 6870 alebo pockat na neref. verzie chladenia. . ?
No ja radsej po zlej skusenosti s neref. kupujem iba refer.