Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
landy, ako to moze byt kvalitne spravene?, Vies ty o com hovoris? Vies co vsetko musi karoseria vydrzat? V karoserii nesmienastat ziadny posun ani minimalny, inac to mozeme mat fatalne nasledky na riadeni auta a jeho spravani sa. Karoseria je jeden z najzakladnejsich bodov auta. Keby bolo karoserie tak jednoducho opravovat zvarackou a bolo by to bezpecne tak si to da robit kazdy magor co ma len trochu pohnuty stlpik. ale nejde to len tak. A zvar je zvar, je to nedokonalost sama o sebe. Ale opravujem svoj vyrok, sadnut by som si sadol, ale ist niekde na tom aute NIKDY!!!! TO bezpecnejsia je skoda MB 1000.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz teraz mi doplo ze o co ide asi lebo ja to cely cas berem akoze amerika-like, kde si takto porobia auto co ma normalne sasi a ne samonosnu karoseriu to asi hodne zhorsi situaciu co teda co sa tuhosti vozidla tyka...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
daj kartónovej krabici kolieska, a pusti sa dolu svahom. možno trošku prestrelený príklad, ale na ilustráciu to stačí. A to tvoje amerika-like je tiež to isté, či si myslíš že kupéčko s odrezanou strechou, a pridanými dvoma trubkami má takú istú tuhosť? Keď budeš mať možnosť, skús si zajazdiť autá (ale zajazdiť, nie mesto a domov aby som nezmrzol), ktoré sa vyrábajú ako sedany/kupé (čiže so strechou), a potom kabriá. Rozdiel spoznáš hneď
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ano je ine porobit sasi ako take( to jest plecharcinu) ako zasiahnut do karoserie ako takej. TO znamena ze do hlavnich nosnikov celel karoserie. Osobne idvam tie americke prestavby ale zaklad karoserie ostava vzdy. Plechy je uz ina vec. Chapem skodovku ze dava od toho ruky prec, lebo im je jasne ze typek z toho auta spravil neriadenu strelu ktora moze hockedy vybuchnut. A isto nestoji o palcovu reklamu na titulkach ze ich karoseria sa rozlomila na dve casti a zabila tehotnu zenu na prechode.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tjn, u samonosky to moze byt horsie....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ked uz sme pri tej karoseri
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
A prečo? Staršie čo má starší lak, tak sa môže viac škrábať? obrátená logika. To skutočne je taký problém nájsť si polhodinku a opláchnuť si auto?
.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
To nie je problem, len kedze doma este nemam wapku, tak tazko vystriekam podvozok.
A to nevravim o zachnutych exkrementoch po celej karoserii a lisovanych potvorkach na prednej casti.
Do umyvarky chodievam tak raz za 3-4 mesiace, inak si samozrejme umyvam auto rucne.
A to nevravim o zachnutych exkrementoch po celej karoserii a lisovanych potvorkach na prednej casti.
Do umyvarky chodievam tak raz za 3-4 mesiace, inak si samozrejme umyvam auto rucne.
umyvarka, kyblik? Was ist das? Sak dazd mame naco?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438